Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Να καταθέσω μια εμπειρία...Είχα γνωρίσει πριν μια δεκαετία την πρωταθλήτρια Body Building γειτονικής μας χώρας.Ήταν έτσι ακριβώς σε διάπλαση και πόρωση στο full με το αντικείμενο.Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μου είπε επί λέξη: "Όλα είναι θέμα χημείας".Παιδιά έπαθα πλάκα με την ευγένεια της,την υψηλή νοημοσύνη της και τους λεπτούς της ευγενικούς τρόπους,παρά τον μυικό όγκο και το παρουσιαστικό.Ένα πραγμάτικο μάθημα για μένα,από τότε δεν κρίνω ποτέ από την εμφάνιση.Shadowdancer2501 είπε:@DareDevil...διάολε :eeek: :eeek: :eeek:![]()
Αν κάνεις πλάκα...μαγκιά σου
Αν δε κάνεις πλάκα... και πάλι μαγκιά σου + RESPECT
Και επειδή διάβασα πολλά ελεύθερα, τρι-σετ, δι-σετ και σουπερ-σετ και έκρηξη, πρόσεχε μόνο μη γίνεις έτσι στο τέλος...
![]()
![]()
don dokken είπε:καλα ειπα οτι ο τυπος ειναι δικος μου!!απολιθωμα των 80ς!!
στο Ναυπλιο εκανα τα πρωτα μου βηματα ως καμακιστης και εχω περασει καλοκαιρια ολοκληρα εκει!
(διδαχτηκα απο ιερα τερατα...)
αμα εχεις και θητεια σε σιδεραδικο...μορ ρησπεκτ.
κατηγορηματικά όχι. όταν δουλεύεις σε μηχανήματα δε δουλεύει το σώμα όπως πρέπει γιατί:WalkerYannis είπε:Τα σύγχρονα όργανα, πάντως, όταν η άσκηση γίνει σωστά, είναι πολύ ασφαλέστερα για το μυοσκελετικό.
Πηγή: ifitnessbook.comH Effect Academy αποτελεί συνέχεια της εταιρείας GR.A.F.T.S. (GREEK AEROBIC FITNESS TRAINING SCHOOL), η οποία από το 1989 στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε πρότυπο εκπαιδευτικό οργανισμό, προσφέροντας σπουδές σε γνωστικά αντικείμενα όπως το aerobic, το fitness και το personal training. Η εξάπλωση της ήταν ραγδαία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο αφού βοήθησε να αποφοιτήσουν χιλιάδες Ελληνες γυμναστές ενώ καταξιώθηκε και στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας διεθνείς συνεργασίες. Ο άνθρωπος που βρίσκεται από τη δημιουργία της GR.A.F.T.S και την εξέλιξη της που αποτέλεσε από το 2001 η Effect Academy είναι ο Ανδρέας Χαρένιας. Ο κ. Χαρένιας έχει τη δική του πολύχρονη εμπειρία και αθλητική δραστηριότητα στον χώρο αφού υπήρξε γυμναστής, καθηγητής φυσικής αγωγής και πρωταθλητής στη σφύρα. Από το 1984 που δημιούργησε το πρώτο γυμναστήριο που έφερε το όνομα του (Harenias Sports Club) μέχρι και πέντε χρόνια αργότερα που δημιούργησε την αλυσίδα γυμναστηρίων VIS Vitalis, φτάνουμε στο σήμερα όπου ο κ. Χαρένιας αποτελεί, πλέον, τον πρόεδρο της εταιρείας Effect Academy και συντονίζει όλα τα εκτελεστικά αντικείμενα, συνδέοντας το θεωρητικό με το πρακτικό επίπεδο. Κι όλα αυτά, έχοντας στο πλευρό του, μια πλειάδα συνεργατών, που είναι γυμναστές, προπονητές φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές και αθλητές της άρσης βαρών και του στίβου. Πρόκειται, με λίγα λόγια, για εξειδικευμένα άτομα, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί μέσα από την Effect Academy και μεταφέρουν, πλέον, την τεχνογνωσία τους σε όλους τους νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χώρο. Να σημειωθεί, ακόμα, ότι στην κεφαλή της Effect Academy βρίσκεται η Fitnet Hellas, η οποία διαχειρίζεται εδώ και πολλά χρόνια το management γυμναστηρίων.