pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 389
Πραγματικά φοβερό κομμάτι το συγκεκριμένο!pardalotzatziki είπε:Μια παλια διαφημιση που μου αρεσε και νομιζω ειχε βραβευτει κιολας ηταν της Softex, εκεινη με τους κυκνους.Την ανεφερε και ο nwntas
Το τραγουδι ηταν αυτο?
Γιατί 1988, και όχι πιο παλιά tsalk;tsalk είπε:Bρήκα σε μια κασέτα μου αυτή την διαφήμιση των χαρτιών diana.
[video=youtube;VugtA9yn-Yw]
Μηπως ειχε την ατακα "Εδω ειναι η ZEWA";johnny19818 είπε:Θυμαστε μια διαφημιση με τον Ηλια Λογοθετη αν δεν κανω λαθος που προχωραει και καποιος φτερνιζεται και λεει Φτερνιστηκε κανεις; Ανοιγω το πακετακι, βγαζω το χαρτομαντηλακι... και αυτο επαναλαμβανεται μερικες φορες.
Να σου είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι τέτοια ατάκα.pardalotzatziki είπε:Μηπως ειχε την ατακα "Εδω ειναι η ZEWA";
Χμμ, τώρα που το λες, μάλλον έτσι θα είναι.pardalotzatziki είπε:Φτερνιστηκε κανεις; Εδω ειναι η ZEWA. Ανοιγω το πακετακι, βγαζω το χαρτομαντηλακι...Αν θυμαμαι καλα...
Χμμμ...μήπως ήταν η Ντιάνα; Θυμάμαι να ακούγεται το κλάμα ενός μωρού και να λέει ο ηθοποιός:pardalotzatziki είπε:Μηπως ειχε την ατακα "Εδω ειναι η ZEWA";
Δικιο εχεις...stakovios είπε:Χμμμ...μήπως ήταν η Ντιάνα; Θυμάμαι να ακούγεται το κλάμα ενός μωρού και να λέει ο ηθοποιός: - Έκλαψε κανείς; Εδώ είναι η Ντιάνα! Ανοίγω το πακετάκι, βγάζω (ή ξαναβγάζω) το χαρτομαντιλάκι... και στο τέλος έκανε ένα Αψού!! ο ίδιος.