Dimitrissss
Closed
- Αντιδράσεις
- 103
Σας παρουσιάζω τη μοναδική διασωθέντα μικροσυσκευή Siemens που άντεξε μέχρι τις αρχές του 21ου Αιώνα! Δυστυχώς γνήσιο ανταλλακτικό πλαστικό δοχείο δεν υπάρχει, αλλά όοοοταν βρεθεί κατάλληλο θα ξαναλειτουργήσει!saboter είπε:
Πλάκα κάνεις!Nassos83 είπε:Σας παρουσιάζω τη μοναδική διασωθέντα μικροσυσκευή Siemens που άντεξε μέχρι τις αρχές του 21ου Αιώνα! Δυστυχώς γνήσιο ανταλλακτικό πλαστικό δοχείο δεν υπάρχει, αλλά όοοοταν βρεθεί κατάλληλο θα ξαναλειτουργήσει!
Τι να πω!Nassos83 είπε:Ναι το διάφανο εννοώ. Ακόμη στο ψάξιμο είμαστε για να βρούμε παρεμφερές. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα υπάρχουν ακόμη!
Πώς επέζησε; Έλα μου ντε. Εϊμαι της άποψης ότι τα προϊόντα τότε μάλλον φτιάχνονταν από "εξωτικά υλικά" για να αντέχουν στο χρόνο!
Αυτη ισως και να ειναι η πρωτη εγχρωμη που χειριστηκα, πρεπει να την ειχε μια θεια μου... :thanx2:katerinak είπε:
Το PAL ηλθε στην Ελλαδα με την εναρξη μεταδοσης των δορυφορικων καναλιων,και κατοπιν με τα ιδιωτικα.Εως και το 1990 η ΕΡΤ ηταν σε SECAM(ισως και 1-2 χρονια αργοτερα).Η συγκεκριμενη τηλεοραση λογικα πρεπει να υποστηριζε μονο SECAM.ΦΖΠ1 είπε:Πάντως μεγάλη πίκρα πρέπει να ήταν αυτή τη τηλεόραση, γιατί μετά επηκράτησε το σύστημα PAL ! Δεν ξέρω, το υποστήριζε ή πήγε για πέταμα;