Dimitrissss
Closed
- Αντιδράσεις
- 103
Σας παρουσιάζω τη μοναδική διασωθέντα μικροσυσκευή Siemens που άντεξε μέχρι τις αρχές του 21ου Αιώνα!saboter είπε:
Πλάκα κάνεις!Nassos83 είπε:Σας παρουσιάζω τη μοναδική διασωθέντα μικροσυσκευή Siemens που άντεξε μέχρι τις αρχές του 21ου Αιώνα!Δυστυχώς γνήσιο ανταλλακτικό πλαστικό δοχείο δεν υπάρχει, αλλά όοοοταν βρεθεί κατάλληλο θα ξαναλειτουργήσει!
![]()
Τι να πω!Nassos83 είπε:Ναι το διάφανο εννοώ. Ακόμη στο ψάξιμο είμαστε για να βρούμε παρεμφερές. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα υπάρχουν ακόμη!
Πώς επέζησε; Έλα μου ντε. Εϊμαι της άποψης ότι τα προϊόντα τότε μάλλον φτιάχνονταν από "εξωτικά υλικά" για να αντέχουν στο χρόνο!![]()
Αυτη ισως και να ειναι η πρωτη εγχρωμη που χειριστηκα, πρεπει να την ειχε μια θεια μου... :thanx2:katerinak είπε:
Το PAL ηλθε στην Ελλαδα με την εναρξη μεταδοσης των δορυφορικων καναλιων,και κατοπιν με τα ιδιωτικα.Εως και το 1990 η ΕΡΤ ηταν σε SECAM(ισως και 1-2 χρονια αργοτερα).Η συγκεκριμενη τηλεοραση λογικα πρεπει να υποστηριζε μονο SECAM.ΦΖΠ1 είπε:Πάντως μεγάλη πίκρα πρέπει να ήταν αυτή τη τηλεόραση, γιατί μετά επηκράτησε το σύστημα PAL ! Δεν ξέρω, το υποστήριζε ή πήγε για πέταμα;