Ρετρό δολοφονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Εδώ στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Αναγνωστόπουλο, σύζυγο και καθ΄ ομολογία δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν, παρουσία του ανήλικου βρέφους. Έχουμε παραφρονήσει εντελώς.
Ε ναι !
 
 
Ετοιμάζεται ολοκληρωμενο ντοκιμαντέρ με πολλά νέα στοιχεία για τον άριστο παγκρατίδη, να δούμε τελικά ήταν αθώος η οχι. Ίσως Μέτα τα Χριστούγεννα μπορει να βγει.
 
 
Έρχεται σειρα με το θέμα αυτο και λένε πώς ο Πάνος βλάχος που υποδύεται τον δολοφόνο τα σπάει.
 
Ο τσαφουλιας, είναι ο καλύτερος Έλληνας δημιουργός αυτήν την στιγμή και κρίμα που δεν προωθείται να πάει και στο εξωτερικό πολύ κρίμα, θα κανε ωραία πράγματα. Ούτε σουρεαλ , αφηρημένες σκηνές, ούτε σεξ , ουτε τι θέλει να πει εδω ο ποιητης!ατμόσφαιρα, δράμα, πλοκή , νόημα. Αυτά αρκούν, η ιστορία πέρα για πέρα αληθινή βέβαια και ξεχασμένη χρόνια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ρεπορτάζ της Βραδυνής από την εκτέλεση του Λυμπέρη στις 25/8/1972 στο πεδίο βολής της ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, με αναφορές και στους συνεργούς του.

Για ενημέρωση, η θανατική ποινή δεν καταργήθηκε παρά 21 χρόνια μετά με τον ν. 2172/1993, άρθ. 33, παρ. 1 (ΦΕΚ 207 τ. Α'/`16.12.1993). Παρατίθεται συνημμένα το σχετικό ΦΕΚ. Τα δικαστήρια συνέχισαν να εκδίδουν αποφάσεις επιβολής θανατικής ποινής, οι οποίες απλά δεν υλοποιούνταν.

Lymberis.jpg
 

Συνημμένα

  • Ν 2172.pdf
    1,8 MB · Προβολές: 1
Τελευταία επεξεργασία:
ωχ! ηλεκτρολόγος ήταν ο Λυμπέρης!!! η μάνα μου είχε γνωρίσει τον σύνεργο του, που κρατούσε το μπιτόνι με τη βενζίνη, ο οποίος βγήκε μετά από σχεδόν 50 χρόνια στην φυλακή.
 
Τι λέτε για την περίπτωση αυτή όντως βρήκε δολοφονο και εξυγνιασε εγκληματα με ενοραση.
 
Τι λέτε για την περίπτωση αυτή όντως βρήκε δολοφονο και εξυγνιασε εγκληματα με ενοραση.
η συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναι
 
η συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναι
Ναι συνεργάτης ήταν. Τώρα είναι αποδεδειγμένα τα πράγματα διότι είχαν κυκλοφορήσει όσα είπε σε εφημερίδα προ συλληψεως του δράστη και ήταν όλα αλήθεια μέχρι λεπτομέρειας
 
Πίσω
Μπλουζα