- Αντιδράσεις
- 1.855
miki-mik7 είπε:Δεν είσαι ο μόνος!!! Λύσσαξε η μαντάμ να βάζει κεφαλαία στο υπουργός παιδείας!!!!! Στην τοπική ήταν γραμμένη;![]()
Η ατακα!!!!!!!!!!
miki-mik7 είπε:Δεν είσαι ο μόνος!!! Λύσσαξε η μαντάμ να βάζει κεφαλαία στο υπουργός παιδείας!!!!! Στην τοπική ήταν γραμμένη;![]()
Τι όμορφο κειμήλιο είναι αυτό ρε Στακόβιε... Μας ταξίδεψες πολλά χρόνια πίσω, στην αθώα και ανέμελη παιδική ηλικία μας... Πραγματικά έχω συγκινηθεί πολύ, πόσο απλά και καθαρά είναι τα πράγματα στο μυαλό ενός μικρού παιδιού, χωρίς συμφέροντα, σκοπιμότητες, υστεροβουλία, μνησικακία, φθόνο, εκδίκηση... Να, κάτι τέτοια με έχουν κάνει να κολλήσω σ' αυτό το φόρουμ... Ευχαριστώ...stakovios είπε:Ξέθαψα την αρχαιότερη έκθεσή μου από την Δ΄ Δημοτικού, με ημερομηνία Μάρτιος 1986. Την παρουσιάζω μαζί με τις ευχές για Καλό Μήνα , καθώς την βρίσκω επίκαιρη (μιλά για την Άνοιξη). Παρακαλώ για διόρθωση και σχόλια (μουτζούρες, άσχημα γράμματα.... πω πω), γιατί η βαθμολογία δεν φαίνεται!
![]()
και
![]()
Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας λοιπόν προτείνω να αλλάξουμε το όνομά σου σε parda-lordo-tzatziki !!!pardalotzatziki είπε:Βρες μπας και ημουνα Λορδος σε προηγουμενη ζωη;
:animlaugh: :animlaugh: :supergrin: :animlaugh: Ο λορδος και η λορδα ε;;;Σώτος Σώτος είπε:Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας λοιπόν προτείνω να αλλάξουμε το όνομά σου σε parda-lordo-tzatziki !!!![]()
Ταιριάζει γάντι χαχαχα!Σώτος Σώτος είπε:Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας λοιπόν προτείνω να αλλάξουμε το όνομά σου σε parda-lordo-tzatziki !!!![]()
Σώτος Σώτος είπε:Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας λοιπόν προτείνω να αλλάξουμε το όνομά σου σε parda-lordo-tzatziki !!!![]()
Αν και σύντομη μπορώ να πω ότι είναι ειλικρινέστατη και είναι δείγμα έκφρασης της παιδικής ψυχής...και για να ξορκίσεις τους φόβους σου, άρχισες να βλέπεις ταινίες τρόμουRIO είπε:Τώρα θυμήθηκα έκθεση που είχα γράψει " όταν είμαι μόνος στο σπίτι ".
" Όταν είμαι μόνος στο σπίτι φοβάμαι και για να ξεχαστώ παίζω με τα παιχνίδια μου. Αλλά πάλι φοβάμαι . " Αυτά....![]()
Ναι, ποιος να μου το λεγε ότι μετά θα το έριχνα στις ταινίες τρόμου...johnny19818 είπε:Αν και σύντομη μπορώ να πω ότι είναι ειλικρινέστατη και είναι δείγμα έκφρασης της παιδικής ψυχής. ...και για να ξορκίσεις τους φόβους σου, άρχισες να βλέπεις ταινίες τρόμου.
BETTY BOOP είπε:Πολύ ωραία η έκθεση! Περιγραφικότατη...
Θέματα εκθέσεων που θυμάμαι είναι:
-Ανοίγουν τα σχολεία, στην αρχή της σχολικής χρονιάς
-Το φθινόπωρο
-28η Οκτωβρίου
-Ο καλύτερός μου φίλος ή φίλη
-Ο χειμώνας
-Τα Χριστούγεννα: περιμένοντας το Θείο Βρέφος
-25η Μαρτίου: διπλή γιορτή
-Κλείνουν τα σχολεία, στο τέλος της σχολικής χρονιάς
είχα γράψειRIO είπε:Τώρα θυμήθηκα έκθεση που είχα γράψει " όταν είμαι μόνος στο σπίτι ".
" Όταν είμαι μόνος στο σπίτι φοβάμαι και για να ξεχαστώ παίζω με τα παιχνίδια μου. Αλλά πάλι φοβάμαι . " Αυτά....![]()