Ρετρό εμμονές με πορνογραφικό υλικό !

alkis21 είπε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε κανείς στα "πονηρά" στυλό... απεικόνιζαν κυρίες με ρούχα που εξαφανίζονταν αν τα κοίταζες από διαφορετική οπτική γωνία.
Αμ νομίζεις τα θυμόμαστε όλα........αυτό το μαγικό έχει αυτή η ''παρέα'' από ότι κατάλαβα.....βάζουμε όλοι από ένα κομμάτι για να συμπληρώσουμε το πάζλ.:wink:
 
pardalotzatziki είπε:
Edit: Μολις θυμηθηκα και μια μερα που μου λεει ο αδερφος μου οτι βρηκε η μανα μας τα "περιοδικα" που φυσικα οι βλακες τα ειχαμε κατω απο το στρωμα!!Ημουνα πρωινος στο σχολειο και εκεινος απογευματινος. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα δεν με ρωτησε τιποτα για τα περιοδικα, παρολο που περιμενα να τα ακουσω.

Ισως μπηκε στη μεση ο πατερας μου και ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για αγορια. Δεν ξερω και δεν σκοπευω να ρωτησω :D
Μεγάλο θέμα το "κρύψιμο"!

Αν και εγώ δεν είχα θέμα και τα κυκλοφορούσα ελεύθερα, θυμάμαι έναν φίλο μου που ήταν και λίγο πιο μικρός από εμένα, που πρώτα βρήκε του πατέρα του, και μετά ο πατέρα του τα δικά του.. :p

Φυσικά δεν έγινε τίποτα το φοβερό...

Και επί την ευκαιρία, μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε το θέμα "πορνογραφία" και από την πραγματική του πλευρά και όχι από αυτή που νομίζουμε ότι θα πρέπει να είναι; Τέλος πάντων...
 
Εγώ πάλι με τον πρώην γείτονα και φίλο είχαμε βρει ένα σιδερένιο αντικείμενο σαν μπρελόκ όπου απεικόνιζαν έναν άντρα και μία γυναίκα οι οποίοι με μια συγκεκριμένη κίνηση ενός μικρού λεβιέ έκαναν μία στάση. Μόλις το βρήκαμε το έκρυψε επιμελώς σε σημείο αλλά δεν το ξανα είδα από τότε.

Εγώ πάλι θέλω να λύσω μια άλλη απορία. Εμείς τα αγόρια είχαμε τα περιοδικά και τις ταινίες για αυτά τα θέματα. Τα κορίτσια πως τα μάθαιναν;
 
johnny19818 είπε:
Εγώ πάλι θέλω να λύσω μια άλλη απορία. Εμείς τα αγόρια είχαμε τα περιοδικά και τις ταινίες για αυτά τα θέματα. Τα κορίτσια πως τα μάθαιναν;

Θα είχε ενδιαφέρον, αλλά είναι κάπως λεπτό το θέμα για να μιλήσει κάποιο γυναικείο μέλος του φόρουμ...
 
Θα περιμενουμε πολυ ,απο τα 64 μελη που εχουν διαβασει το θεμα,μια γυναικα το εχει διαβασει και οι αντιμινιστρατορες για προφανεις λογους.


Απο που τα μαθαιναν απο συζητησεις μεταξυ τους,(μεγαλο σχολειο),απο περιοδικα τυπου Seventeen απο εγκυκλοπαιδειες και απο κλεφτες ματιες σε τηλεοραση και περιοδικα του τυπου,καμμια σχεση με την συχνοτητα την δικια μας βεβαια.
 
Κρίμα γιατί θα μπορούσαν να συζητηθούν πολλά ευτράπελα,μια φορά πήγα με δύο ξαδέρφια μου να νοικιάσουμε βιντεοκασσέτα(αλήθεια θυμάστε πόσο απλά ήταν τα πρώτα βιντεοκλάμπ που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια)ψάχναμε κάτι με νίντζα-καράτε, βρίσκουμε μια που λεγόταν νίντζα επιχείρηση κάτι δεν θυμάμαι:what:.Πάμε σπίτι με χαμόγελο ως τα αυτιά,βάζουμε την ταινία, ήταν και οι γονείς στο σαλόνι, μετά από κανά τέταρτο αρχίζει ένα σκληρό πορνό και μείναμε μικροί-μεγάλοι κόκκαλο, εμείς γιατί βλέπαμε πρώτη φορά τσόντα και οι μεγάλοι από το σοκ.Η όλη φάση της αμηχανίας κράτησε 2-3 δευτερόλεπτα, μας έβγαλαν κλωτσηδόν έξω από το σπίτι(ντρόπη σας παλιόπαιδα και άλλα ''ωραία'')εμείς καταντραπήκαμε δεν φταίγαμε κιόλας και μας ήρθε κεραμίδα.Οι μεγάλοι όμως έκατσαν και είδαν την ταινία για να δουν τα ''αίσχη'' τάχαμου-τάχαμου από περιέργεια:augenrollen:.Μετά από εκείνη την ημέρα ούτε σε μένα ούτε στα ξαδέρφια μου έγινε η παραμικρή νύξη από γονείς. Για εμάς όμως ένας ''περίεργος'' κόσμος είχε ανοίξει μπροστά μας.:biglaugh:
 
  • Haha
Reactions: RIO
θυμαμαι την αδερφη μου επαιρνε φανατικα ενα γερμανικο περιοδικο για εφηβους το bravo (δεν ξερω αν βγαινει ακομα) το οποιο ειχε θεματολογια σαν την κατερινα πανω κατω και παντα στην μεση του περιοδικου ειχε ενα δισελιδο που απο την μια μερια ηταν ενα αγορι και απο την αλλη ενα κοριτσι (δεν ξερω αν διαλεγαν ζευγαρια) που ηταν εντελως γυμνοι και ειχε και μια μικρη συνεντευξη τους μου φαινοταν λοιπον παντα πολυ περιεργο που δεχοντουσαν να το κανουν αυτο (δεν ξερω αν τους πληρωναν) και θυμαμαι οτι ειχε και αγγελια στο κατω μερος της σελιδας οτι οποιος θελει μπορει να μας στειλει γραμμα για να τον φωτογραφισουμε σκεφτομαι οτι αν γινοταν στην αντιστοιχη kατερινα (που αν θυμαμαι καλα συνεργαζοταν με το bravo) θα ειχε γινει ο κακος χαμος
Κάποια στιγμή είχα διαβάσει πως στο break out, την αντίστοιχη ολλανδική έκδοση του γερμανικού bravo, τα έφηβα μοντέλα που επέλεγαν για το κομμάτι that's me, το κομμάτι δλδ που εμφανιζόταν γυμνό κορίτσι κ αγόρι στο κέντρο του περιοδικού, ήταν αγόρια κ κορίτσια που εκπορνεύονταν ,κυρίως προερχόμενα από Πολωνία κ Ρουμανία. Για το λόγο του οτι δημοσίευαν γυμνά παιδιά από 14 ετών κ αυτό ενέπιπτε στους Διεθνείς Νόμους περί Παιδικής Πορνογραφίας, αναγκάστηκαν να αυξήσουν το ηλικιακό όριο από 16+ άνω αλλά η σημαντικότερη (κ εξυπνότερη) κίνηση στην οποία προέβησαν ήταν το γεγονός πως κάθε έφηβος που πόζαρε όρθιος κ γυμνός κρατούσε στο χέρι το remote της κάμερας, ούτως ώστε να καταδεικνύεται στον αναγνώστη πως όλο αυτό γινόταν με την πλήρη συγκατάθεση του εκάστοτε μοντέλου.
Την πρώτη φορά που έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο bravo ήταν το 1992 , ήμουν 11 ετών κ βρισκόμουν Χριστούγεννα στη Γερμανία με τους γονείς μου. Βρισκόταν στο lobby του ξενοδοχείου που μέναμε κ ήταν έτσι άπλα ανάμεσα σε περιοδικά κ εφημερίδες που ήταν διαθέσιμα στον καθένα για να διαβάσει κ να περάσει την ώρα του. Θυμάμαι όταν είδα την επίμαχη στήλη του περιοδικού, ένιωσα τόσο ντροπή που έκλεισα το περιοδικό αμέσως κ το έβαλα στη θέση του κ θυμάμαι πως κοίταζα για κάποια δευτερόλεπτα γύρω γύρω μήπως με είδε κ κανένας:biglaugh:
 
Χμμμμ πολλά ενδιαφέροντα σ'αυτό το θέμα...
1. Κατ'αρχήν ρε παιδιά σε πόσα ακριβώς παιδικά-εφηβικά δωμάτια βλέπατε γυμνόστηθες? Οκ όλοι παίρναμε κανα περιοδικό που και που και το κρύβαμε αλλά δε βάζαμε γυμνόστηθες στους τοίχους (από άλλα περιοδικά βέβαια).
2. Για το πως μάθαιναν τα κορίτσια αυτά τα πράγματα=πιστεύω κυρίως από συζητήσεις με μεγαλύτερες φίλες, αν και έχω πετύχει και κορίτσια με περιοδικό στη γειτονιά (η γειτονιά μου είχε κυρίως κορίτσια κάποια χρόνια).
3.Μια πλάκα που θυμάμαι - πήγαινα σε ένα βιβλιοπωλείο να πάρω περιοδικό για υπολογιστές-πίξελ/Η&Κ- και δίπλα ακριβώς είχε βαριά περιοδικά. Το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ορατός απ'το ταμείο οπότε τσ ξεφύλλιζα πολύ προσεκτικά όταν έμπαινε κανένας πελάτης και απασχολούσε τον βιβλιοπώλη-και το μάτι γαρίδα φυσικά!!
4.Για την εξέλιξη των ανδρών... δε θέλω να πω πολλά αλλά δεν μπορείς να μην επισημάνεις ότι υπάρχουν άντρες που προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μαγειρεύοντας. Όπως και ότι υπάρχουν κι αυτοί (κι αυτές) που τους βλέπουν, βέβαια...Εμένα μου κάνει κάτι αυτό.
5.Πάνω κάτω πιστεύω ότι ισχύει: δεν βάζεις σήμερα μια γυμνόστηθη στο συνεργείο για να μην προκαλέσεις, κι από την άλλη όλοι (και οι πιτσιρικάδες και τα κορίτσια) έχουν πρόσβαση σε πολύ χειρότερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα