Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.597
Ρετρό στυλό ! Kατι εχουν πει εδω.
Αμ νομίζεις τα θυμόμαστε όλα........αυτό το μαγικό έχει αυτή η ''παρέα'' από ότι κατάλαβα.....βάζουμε όλοι από ένα κομμάτι για να συμπληρώσουμε το πάζλ.:wink:alkis21 είπε:Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε κανείς στα "πονηρά" στυλό... απεικόνιζαν κυρίες με ρούχα που εξαφανίζονταν αν τα κοίταζες από διαφορετική οπτική γωνία.
Μεγάλο θέμα το "κρύψιμο"!pardalotzatziki είπε:Edit: Μολις θυμηθηκα και μια μερα που μου λεει ο αδερφος μου οτι βρηκε η μανα μας τα "περιοδικα" που φυσικα οι βλακες τα ειχαμε κατω απο το στρωμα!!Ημουνα πρωινος στο σχολειο και εκεινος απογευματινος. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα δεν με ρωτησε τιποτα για τα περιοδικα, παρολο που περιμενα να τα ακουσω.
Ισως μπηκε στη μεση ο πατερας μου και ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για αγορια. Δεν ξερω και δεν σκοπευω να ρωτησω
johnny19818 είπε:Εγώ πάλι θέλω να λύσω μια άλλη απορία. Εμείς τα αγόρια είχαμε τα περιοδικά και τις ταινίες για αυτά τα θέματα. Τα κορίτσια πως τα μάθαιναν;
Κάποια στιγμή είχα διαβάσει πως στο break out, την αντίστοιχη ολλανδική έκδοση του γερμανικού bravo, τα έφηβα μοντέλα που επέλεγαν για το κομμάτι that's me, το κομμάτι δλδ που εμφανιζόταν γυμνό κορίτσι κ αγόρι στο κέντρο του περιοδικού, ήταν αγόρια κ κορίτσια που εκπορνεύονταν ,κυρίως προερχόμενα από Πολωνία κ Ρουμανία. Για το λόγο του οτι δημοσίευαν γυμνά παιδιά από 14 ετών κ αυτό ενέπιπτε στους Διεθνείς Νόμους περί Παιδικής Πορνογραφίας, αναγκάστηκαν να αυξήσουν το ηλικιακό όριο από 16+ άνω αλλά η σημαντικότερη (κ εξυπνότερη) κίνηση στην οποία προέβησαν ήταν το γεγονός πως κάθε έφηβος που πόζαρε όρθιος κ γυμνός κρατούσε στο χέρι το remote της κάμερας, ούτως ώστε να καταδεικνύεται στον αναγνώστη πως όλο αυτό γινόταν με την πλήρη συγκατάθεση του εκάστοτε μοντέλου.θυμαμαι την αδερφη μου επαιρνε φανατικα ενα γερμανικο περιοδικο για εφηβους το bravo (δεν ξερω αν βγαινει ακομα) το οποιο ειχε θεματολογια σαν την κατερινα πανω κατω και παντα στην μεση του περιοδικου ειχε ενα δισελιδο που απο την μια μερια ηταν ενα αγορι και απο την αλλη ενα κοριτσι (δεν ξερω αν διαλεγαν ζευγαρια) που ηταν εντελως γυμνοι και ειχε και μια μικρη συνεντευξη τους μου φαινοταν λοιπον παντα πολυ περιεργο που δεχοντουσαν να το κανουν αυτο (δεν ξερω αν τους πληρωναν) και θυμαμαι οτι ειχε και αγγελια στο κατω μερος της σελιδας οτι οποιος θελει μπορει να μας στειλει γραμμα για να τον φωτογραφισουμε σκεφτομαι οτι αν γινοταν στην αντιστοιχη kατερινα (που αν θυμαμαι καλα συνεργαζοταν με το bravo) θα ειχε γινει ο κακος χαμος
Από μεγαλύτερα σε ηλικία αδέλφια, ξαδέλφια, κρυφές ανασκαφές σε συρτάρια και βιβλιοθήκες, μεγαλύτερες φίλες κλπ.Εγώ πάλι με τον πρώην γείτονα και φίλο είχαμε βρει ένα σιδερένιο αντικείμενο σαν μπρελόκ όπου απεικόνιζαν έναν άντρα και μία γυναίκα οι οποίοι με μια συγκεκριμένη κίνηση ενός μικρού λεβιέ έκαναν μία στάση. Μόλις το βρήκαμε το έκρυψε επιμελώς σε σημείο αλλά δεν το ξανα είδα από τότε.
Εγώ πάλι θέλω να λύσω μια άλλη απορία. Εμείς τα αγόρια είχαμε τα περιοδικά και τις ταινίες για αυτά τα θέματα. Τα κορίτσια πως τα μάθαιναν;