Gyubrush είπε:Τωρα παλι το "Βασιλης" πως μου ηρθε??
Του "Λεωνιδα" βεβαια που πουλαγε ψησταριες στην Πειραιως!
Ειχε προκαλεσει αντιδρασεις τοτε στην κοινη γνωμη.
Ουτε γω!telamonas.stokos είπε:(δεν θυμαμαι να ειχα αντιδρασει παντως )
AARDVARK είπε:Σου'ρθε γιατι τον μπερδεψες με τον θρυλικο Λεβεντη.
DINO είπε:27 Ιανουαρίου 1987, και εγώ στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, αγοράζω το αγαπημένο μου περιοδικό...
[edit] Dead picture [edit]
Αρχίζω να το διαβάζω με λαχτάρα, ώσπου φτάνω στη σελίδα 17 και βλέπω έκπληκτος ένα αφιέρωμα στη Samantha Fox, από το Γιάννη Κουτουβό, το οποίο συνοδευόταν και από μια γυμνόστηθη φωτογραφία της!!!!
[edit] Dead picture [edit]
(Έχω καλύψει την "ευαίσθητη" περιοχή, μη φάμε κανα bannάρισμα πίσω-πίσω)
Πραγματικά, ασύλληπτο σε τέτοιο περιοδικό, για την εποχή...
Το διάβαζα κι εγώ χρόνια το Bravo όταν μάθαινα γερμανικά! Το δισέλιδο που αναφέρεσαι ήταν μια εξαιρετική μόνιμη στήλη και δεν είχε καμία σχέση με πορνό. Είχε σκοπό να συμφιλιώσει/εξοικειώσει τους εφήβους με το σώμα τους, τη σεξουαλικότητά τους αλλά και με το άλλο φύλο. Τα παιδιά έβγαζαν μόνα τους τις φωτογραφίες αυτές, δεν το έκανε φωτογράφος και δεν ήταν παρουσία άλλων ανθρώπων όταν τις έβγαζαν. Φυσικά τα συνόδυαν οι γονείς τους εκεί και τους έπαιρναν και μια μικρή συνέντευξη για την ερωτική τους ζωή, το πως ένιωθαν για το σώμα τους κλπ.θανος είπε:θυμαμαι την αδερφη μου επαιρνε φανατικα ενα γερμανικο περιοδικο για εφηβους το bravo (δεν ξερω αν βγαινει ακομα) το οποιο ειχε θεματολογια σαν την κατερινα πανω κατω και παντα στην μεση του περιοδικου ειχε ενα δισελιδο που απο την μια μερια ηταν ενα αγορι και απο την αλλη ενα κοριτσι (δεν ξερω αν διαλεγαν ζευγαρια) που ηταν εντελως γυμνοι και ειχε και μια μικρη συνεντευξη τους μου φαινοταν λοιπον παντα πολυ περιεργο που δεχοντουσαν να το κανουν αυτο (δεν ξερω αν τους πληρωναν) και θυμαμαι οτι ειχε και αγγελια στο κατω μερος της σελιδας οτι οποιος θελει μπορει να μας στειλει γραμμα για να τον φωτογραφισουμε σκεφτομαι οτι αν γινοταν στην αντιστοιχη kατερινα (που αν θυμαμαι καλα συνεργαζοταν με το bravo) θα ειχε γινει ο κακος χαμος