Ρετρό εξαφανισεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επειδή κάτι δεν μπορεί να το αποδείξει η επιστήμη δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιολας μερικά περιστατικά είναι επίσημα καταγργραμμενα

Συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πιστεύουμε ότι διαβάζουμε ή ότι μας λέει ο οποιοσδήποτε, τουλάχιστον μέχρι να αποδεχτεί ότι αυτό που υποστηρίζει είναι αλήθεια.

Πες μου ποια συγκεκριμένα περιστατικά μεταφυσικών είναι καταγεγραμμένα; Αλλά μην μου πεις η τάδε ιστορία είναι καταγραμμένη από τους κατοίκους της περιοχής πριν 50 χρόνια. Πες μου κάποιο μεταφυσικό περιστατικό, που έγιναν έρευνες από επιστήμονες και όχι από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες και δεν βρέθηκε λύση.

Συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πιστεύουμε ότι διαβάζουμε ή ότι μας λέει ο οποιοσδήποτε, τουλάχιστον μέχρι να αποδεχτεί ότι αυτό που υποστηρίζει είναι αλήθεια.

Πες μου ποια συγκεκριμένα περιστατικά μεταφυσικών είναι καταγεγραμμένα; Αλλά μην μου πεις η τάδε ιστορία είναι καταγραμμένη από τους κατοίκους της περιοχής πριν 50 χρόνια. Πες μου κάποιο μεταφυσικό περιστατικό, που έγιναν έρευνες από επιστήμονες και όχι από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες και δεν βρέθηκε λύση.
Στην Αμερική ιδίως εξαφανιζονται πολύ άνθρωποι, γίνονται έρευνες για μερες στο μέρος που είναι εξαφανισμένοι δεν τους βρίσκουν και μετά από ένα χρόνο τους βρίσκουν εκεί που έψαξαν ενδελεχώς ομάδες, τυχαίοι περαστικοι Αυτό πως το εξηγεης; μα και πάνω το δάσος Αυτό το άφησαν οι κάτοικοι άρον άρον και σήμερα απαγορεύεται η είσοδος, Αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του.

Πίσω
Μπλουζα