Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στην Αμερική ιδίως εξαφανιζονται πολύ άνθρωποι, γίνονται έρευνες για μερες στο μέρος που είναι εξαφανισμένοι δεν τους βρίσκουν και μετά από ένα χρόνο τους βρίσκουν εκεί που έψαξαν ενδελεχώς ομάδες, τυχαίοι περαστικοι Αυτό πως το εξηγεις; μα και πάνω το δάσος αυτό το άφησαν οι κάτοικοι άρον άρον και σήμερα απαγορεύεται η είσοδος, Αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του;Συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πιστεύουμε ότι διαβάζουμε ή ότι μας λέει ο οποιοσδήποτε, τουλάχιστον μέχρι να αποδεχτεί ότι αυτό που υποστηρίζει είναι αλήθεια.
Πες μου ποια συγκεκριμένα περιστατικά μεταφυσικών είναι καταγεγραμμένα; Αλλά μην μου πεις η τάδε ιστορία είναι καταγραμμένη από τους κατοίκους της περιοχής πριν 50 χρόνια. Πες μου κάποιο μεταφυσικό περιστατικό, που έγιναν έρευνες από επιστήμονες και όχι από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες και δεν βρέθηκε λύση.
Θυμάσαι που επέμεινα πως στα πτώματα υπήρχε ραδιενεργό υλικό και συ μου έλεγες πως όχι ήταν χιονοστιβάδα καθαρά. Εγώ τα λέγα από την αρχηH Αμερική έχει χαώδη δάση όχι τόσο μικρά όπως τα δικά μας. Ένα πολύ πυκνό και σε μεγάλη έκταση δάσος είναι επικίνδυνο για τους προφανείς λόγους. Όποιος εξαφανίζεται πάντα υπάρχει ένας λόγος που το έκανε αυτό και μια λογική εξήγηση.
Υπάρχουν χωρία και στην χώρα μας που τα έχουν εγκαταλείψει. Βέβαια πολλοί διαλαλούν πως τα εγκατέλειψαν σε μια νύχτα από έναν μυστήριο λόγο. Όμως η αλήθεια ήταν πως έφυγαν οι νέοι σταδιακά και έμειναν οι πολύ μεγάλοι σε ηλικία μέχρι που πέθαναν και ερήμωσε το χωρίο.
Με την επιστήμη στο διάστημα, στην φυσική, στην χημεία και στην ιατρική έχουμε φτάσει σε απείρως μεγαλύτερα επίπεδα από το παρελθόν. Μπορούμε να αναπαράγουμε καταστάσεις και να αποδείξουμε θεωρίες και δεν είχαμε αυτήν την δυνατότητα πριν μερικά χρόνια. Πολλά πιστεύω, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, καταρρίφθηκαν ευτυχώς.
Κάτι που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ήταν η περίπτωση τον ορειβατών στο Dyatlov. Μέχρι που φέτος έκαναν έρευνες και βρήκαν ίχνη από ραδιενεργά υλικά. Επιπλέον, έγινε γνωστό πως στην περιοχή που ήταν τα παιδιά, οι ρωσικές πολεμικές δυνάμεις έκαναν πειράματα με βλήματα και πολεμικό υλικό με ραδιενέργεια. Όπότε, καλή η φήμη για εξωγήινους αλλά η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά.
Καταλαβαίνω, το σκεπτικό σου σχετικά με τα μεταφυσικά. Παλαιότερα και εγώ πίστευα τα περισσότερα χωρίς να ψάχνω να βρω μια εξήγηση. Ακόμη μου αρέσει και διαβάζω μερικά αλλά είναι καθαρά φαντασία και όχι πραγματικότητα.
Ναι έχεις δίκιο, αργότερα το διάβασα το άρθρο που έκαναν έρευνα.Θυμάσαι που επέμεινα πως στα πτώματα υπήρχε ραδιενεργό υλικό και συ μου έλεγες πως όχι ήταν χιονοστιβάδα καθαρά. Εγώ τα λέγα από την αρχη
Όπως τα λες πολλά χωριά ερήμωση αλλά δεν υπήρξε τίποτα το περίεργοH Αμερική έχει χαώδη δάση όχι τόσο μικρά όπως τα δικά μας. Ένα πολύ πυκνό και σε μεγάλη έκταση δάσος είναι επικίνδυνο για τους προφανείς λόγους. Όποιος εξαφανίζεται πάντα υπάρχει ένας λόγος που το έκανε αυτό και μια λογική εξήγηση.
Υπάρχουν χωρία και στην χώρα μας που τα έχουν εγκαταλείψει. Βέβαια πολλοί διαλαλούν πως τα εγκατέλειψαν σε μια νύχτα από έναν μυστήριο λόγο. Όμως η αλήθεια ήταν πως έφυγαν οι νέοι σταδιακά και έμειναν οι πολύ μεγάλοι σε ηλικία μέχρι που πέθαναν και ερήμωσε το χωρίο.
Με την επιστήμη στο διάστημα, στην φυσική, στην χημεία και στην ιατρική έχουμε φτάσει σε απείρως μεγαλύτερα επίπεδα από το παρελθόν. Μπορούμε να αναπαράγουμε καταστάσεις και να αποδείξουμε θεωρίες και δεν είχαμε αυτήν την δυνατότητα πριν μερικά χρόνια. Πολλά πιστεύω, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, καταρρίφθηκαν ευτυχώς.
Κάτι που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ήταν η περίπτωση τον ορειβατών στο Dyatlov. Μέχρι που φέτος έκαναν έρευνες και βρήκαν ίχνη από ραδιενεργά υλικά. Επιπλέον, έγινε γνωστό πως στην περιοχή που ήταν τα παιδιά, οι ρωσικές πολεμικές δυνάμεις έκαναν πειράματα με βλήματα και πολεμικό υλικό με ραδιενέργεια. Όπότε, καλή η φήμη για εξωγήινους αλλά η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά.
Καταλαβαίνω, το σκεπτικό σου σχετικά με τα μεταφυσικά. Παλαιότερα και εγώ πίστευα τα περισσότερα χωρίς να ψάχνω να βρω μια εξήγηση. Ακόμη μου αρέσει και διαβάζω μερικά αλλά είναι καθαρά φαντασία και όχι πραγματικότητα.