manos426f
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 166
Xα,χα,τέρμα όμως το (επιδεικτικό ) κάπνισμα στο στούντιο και γι' αυτήν...don dokken είπε:σημερα μονο η Κανελλη ειναι αξιο τεκνο των χαρμανηδων..
Xα,χα,τέρμα όμως το (επιδεικτικό ) κάπνισμα στο στούντιο και γι' αυτήν...don dokken είπε:σημερα μονο η Κανελλη ειναι αξιο τεκνο των χαρμανηδων..
Rakeesh είπε:Η εικονα ενος παχυσαρκου καπνιστη ηταν ενα αρχετυπο που τις περασμενες δεκαετιες εφερνε στο νου υγεια και ευτυχια.
Μαλιστα σε μια παλια εφημεριδα ειχα δει μια διαφημιση οπου ενας χαρούμενος, υγιής παχυσαρκος καπνιστης προτεινε σε εναν αδυνατο-ασθενικο-χλεμπονιαρη να επισκεφτει κι αυτος τα λουτρά Τάδε για να νιώσει καλύτερα.
Κι όμως, μόλις διάβασα ότι η τολμούσα Λιάνα σήμερα 03/07/09 πρωί πρωί βγήκε στην τηλεόραση καπνίζοντας! Ήταν σε τηλεοπτική σύνδεση στο σπίτι της όμως, είπε αν ήταν στο στούντιο δεν θα κάπνιζε.manos426f είπε:Xα,χα,τέρμα όμως το (επιδεικτικό ) κάπνισμα στο στούντιο και γι' αυτήν...
Τουλάχιστον μάθαμε σωστή σύνταξη και ορθογραφία.korres28 είπε:Συγχαρητηρια στους ελαχιστους ηρωικους σε αυτο το ποστ που καταλαβενουν πως το καπνισμα σκοτωνει ολους οσους το αναπνεουν. Ιδιαιτερη δε "εφημνη μνεια" αξιζει στουσ γονεις που καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους μην και ζησουν λιγο παραπανω. Οχι δεν ειναι δικαιωμα σου φιλε να καπνιζεις σε κλειστο χωρο εφοσον και γω χανω την υγεια μου. Ασ πατε ολοι οι θεριακληδες να δειτε τους καπνιζοντες ε εμφραγμα με καρκινο στο πνευμονα με χιλια μυρια κακα και ελατε πεστε μου πως σας στερει τα δικαιωματα. Απορεια δε το ξερετε οτι ο ηθοπειος που επεζε στην διαφημιση των Μαλμπορο τι απεγινε. Μηπωσ απλα δεν σας βολεβει να το μαθετε
Το δεύτερο (2-2).Juanita είπε:Οκτώβριος '84 και ο Θρύλος παίζει με τη Νεσατέλ στο Ξαμάξ (ή με την Ξαμάξ στο Νεσατέλ;;;; :xm: )
Έχω μάλλον μια ιδιόρρυθμη καλλιτεχνική φύση, γιατί κι εγώ γι' αυτό το λόγο το διάλεξα!Juanita είπε:Old Navy;;;; 8)
Μου άρεσε τρομερά το πακέτο με το καραβάκι πάνω...