laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Πιάνει και λαιμό η Αλίκη. Λες να της χώσει τίποτα νυχιές;Με τέτοιο κεφαλοκλείδωμα, πάει το μακιγιάζ καλέ!
Πιάνει και λαιμό η Αλίκη. Λες να της χώσει τίποτα νυχιές;Με τέτοιο κεφαλοκλείδωμα, πάει το μακιγιάζ καλέ!
Bambi για μένα πιο όμορφη από την ειρήνη σκληβα δεν υπήρξε , δικαίως πήρε και τον τίτλο.Απο τις πιο ομορφες Σταρ Ελλας η Ρουλα! Τυχαινει να ξερω και το υψος της το οποιο ειναι 1,76.
Δεν βγηκε ομως Σταρ Ελλας. Βγηκε Μις. Κι εμενα μου αρεσει πολυ η Ειρηνη, αν και η μεγαλη μου αδυναμια ειναι η Τινα Ρουσου, Σταρ Ελλας 1982 η οποια στο Μις Υφηλιος εκεινης της χρονιας ηρθε τεταρτη αναμεσα σε 77 υποψηφιες. Απιστευτα ομορφη γυναικα. Της αξιζε η πρωτια.Bambi για μένα πιο όμορφη από την ειρήνη σκληβα δεν υπήρξε , δικαίως πήρε και τον τίτλο.
Η Ρούσου που τώρα την είδα για πρώτη φορά φέρνει στην ΣκληβαΔεν βγηκε ομως Σταρ Ελλας. Βγηκε Μις. Κι εμενα μου αρεσει πολυ η Ειρηνη, αν και η μεγαλη μου αδυναμια ειναι η Τινα Ρουσου, Σταρ Ελλας 1982 η οποια στο Μις Υφηλιος εκεινης της χρονιας ηρθε τεταρτη αναμεσα σε 77 υποψηφιες. Απιστευτα ομορφη γυναικα. Της αξιζε η πρωτια.
Οσο για την Ειρηνη Σκληβα, ειχε προσφατα τα γενεθλια της και εκλεισε τα 44.
Εδω σε μια σχετικα προσφατη φωτογραφια μαζι με την κορη της:
Προβολή συνημμένου 240179
Ναι, εχουν καποια κοινα χαρακτηριστικα με κυριοτερο πως ειναι κουκλες κι οι δυο!Η Ρούσου που τώρα την είδα για πρώτη φορά φέρνει στην Σκληβα
H Διπλαράκου, η μις Ευρώπη 1930 το έκανε ντυμένη άντρας. Δεν μπήκε τελείως στο άβατο.Αστικός μύθος παιδιά η αλήθεια ότι μια Ελληνίδα μις Ευρώπη πήγε στο Άγιο όρος και καταπάτησε το αβατο;
Υπέροχη!!!!Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!!! Πάρη Λεβέντη 1959.
Προβολή συνημμένου 240455Προβολή συνημμένου 240456Προβολή συνημμένου 240457Προβολή συνημμένου 240458Προβολή συνημμένου 240459Προβολή συνημμένου 240460
Ποιος να νικησε αραγε; Αχ! Δυσκολη επιλογη! Και ειναι ολοι τοσο σεξυ με αυτα τα μαγιουδακια!Να μην πουμε κάτι και για τα ανδρικά καλλιστεία επιτέλους