Ρετρό καλλιστεία

Η Εγγλέζα επίσης εκλέχτηκε "Μις στραβή κόμμωση" και "Μις φρικαλέα φούστα". Αν οι άλλες καλλονές ήταν λιγότερο καλλονές από την Αγγλίδα (αφού αυτή βγήκε δεύτερη), η Τσοπέη έπρεπε να έχει βγει πρώτη πριν καν αρχίσει ο διαγωνισμός.

Μια χαρά μάτια είχε η Κούλα που πήρε προαγωγή σε Κυριακή, αλλά όχι και τα ωραιότερα του κόσμου. Υπήρχαν ας πούμε η Λιζ Τέιλορ και η Μαρί Λαφορέ και η Χριστίνα Σύλβα (η Έλλη Στάη δεν είχε γεννηθεί ακόμη).
 
Ωραιότατα σχέδια? Τι σχέδιο να έχει μια γυναικεία κάλτσα (εξαιρείται η Πίπη Φακιδομύτη)?
 
Την εξέλιξη της δίδος Κούλας την ξέρουμε, αλλά τί έκανε αργότερα η "Ελληνική Καλλονή"? Κάτι μου θυμίζει το όνομά της
Συμμετείχε στο 14ο επεισόδιο του 3ου κύκλου της σειράς Lost in Space: Castles in Space (προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 20 Δεκεμβρίου 1967). Η Κορίνα Τσοπέη είχε το ρόλο μίας εξωγήινης σιωπηλής πριγκίπισσας (Reyka), που την κυνηγούσε ένας εξωγήινος στυλ.... Μεξικάνος. Αφού λοιπόν την έσωσαν οι Ρόμπινσον, ανέβηκε σε ένα βράχο και σπάζοντας της σιωπή της, αφού ανέκραξε σε άψογα (για τους αμερικανούς εξωγήινα) ελληνικά "Ω Θεοί του Ολύμπου, βοηθήστε με" , εξαφανίσθηκε.........
 
Σχέδια υπάρχουν σε γυναικείες κάλτσες απλά δεν ξέρω αν υπήρχαν εκείνη την εποχή. Εγώ αναρωτιέμαι αν αν η μις γιούνιβερς, η παγκόσμια βασίλισσα της ομορφιάς κάθεται πάνω σε φτερά στρουθοκάμηλου ή σε φλοκάτη από τα Τρίκαλα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συμμετείχε στο 14ο επεισόδιο του 3ου κύκλου της σειράς Lost in Space: Castles in Space (προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 20 Δεκεμβρίου 1967). Η Κορίνα Τσοπέη είχε το ρόλο μίας εξωγήινης σιωπηλής πριγκίπισσας....
Καλα, κι εγω ρολο εξωγηινης θα εδινα της Κουλας.
 
Δεν καταλάβατε. Δεν ρωτάω για την δίδα Κούλα, αλλά για τη Μαρία Σχοιναράκη που στέφθηκε "Ελληνική Καλλονή"
 
Σε ποιους θα προσφέρει δώρα? Στους κριτές να τη βγάλουν μις?
 
Αν ηθελαν να ειναι πρωτοτυποι, θα επρεπε το φορεμα του Πολατωφ να της το χαριζε το Λυκειο των Ελληνιδων.
 
Πάντως τώρα που ξαναβλέπω το άρθρο τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην εμφάνιση της Τσιντικίδου στην Ταϊλάνδη. Ναι μεν έδωσε τα δώρα με τον ήλιο της Βεργίνας πάνω αλλά και η ίδια η φορεσιά της Αλεξάνδρειας Ημαθίας (του Γιδά) είναι σχετική γιατί ο κεφαλόδεσμός που τη συμπληρώνει μοιάζει με περικεφαλαία. Άλλωστε το Μακεδονικό ήταν στην επικαιρότητα, το Φλεβάρη του '92 είχε γίνει και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, η Τσιντικίδου κατάγεται επίσης από εκεί, οπότε όλα δένουν.
 
Στα "κορίτσια της γειτονιάς" μπορεί η ΤV Ant-1 να χάρισε ένα όνειρο ή τον μαγικό του κόσμο (δεν είναι καθαρό τι ακριβώς ήταν το δώρο). Σε μας από πού κι ως πού χάρισε το ίδιο? Άντε, το πολύ να χάρισε οφθαλμόλουτρο σε κάποιους.

Δεν ήξερα ότι η ομορφιά είναι διπρόσωπη σαν τον Ιανό.

Η δεύτερη εκ δεξιών καλλονή σαν αδικημένη μου φαίνεται. Στέμμα είναι αυτό που φοράει ή δείγμα στέμματος? Δεν είχε περισσέψει άλλο ασημόσυρμα να φτιάξουν ένα της προκοπής?
 
Δεν θυμομουν οτι τουλαχιστον μεχρι και το '94 τις φιναλιστ τις αποκαλουσαν ακομη νουμερα.
 
Τα (χαμένα) ταξίδια δάκρυσαν τα κορίτσια? "Δακρύζω" δεν θα πει "προκαλώ δάκρυα", κυρία Τίνα. Θα πει "παράγω δάκρυα".

Το 33% που δεν πήρε γούνες, σκαφάκια ή σκάφες (για προίκα) ήταν τα πιο όμορφα, τα πιο καλοφτιαγμένα, τα πιο αδικημένα (και αν κρίνω κι από τη φωτογραφία 2, τα πιο καλόγουστα και συντηρητικά ντυμένα) μαθαίνουμε. Άρα σικέ ο διαγωνισμός?

Η δ. Πούπου (Michael Jackson μου θυμίζει το μαλλί της) φιλάει τον Μ.Κ., αλλά εκείνος ούτε που φαίνεται να το έχει πάρει χαμπάρι.

Το ταγκό έχει χάρη? Πάθος έχει, αγριάδα έχει, μπλέξιμο γλουτών έχει, απότομες κινήσεις έχει. Αλλά για χάρη δεν νομίζω.
 
Η Πουπου ειναι φτυστη η ηθοποιος Ζωη Κανελλοπουλου. :)

1615624287313.png

Και γιατι και οι δωδεκα κοπελες ηταν μανεκεν; Διαγωνισμος μοντελων ειναι τα καλλιστεια; Υποτιθεται πως γινονται για να βρεθει η ωραιοτερη Ελληνιδα η οποια μπορει να σπουδαζει ακομα, η να ασκει οποιοδηποτε επαγγελμα, η να ειναι και ανεπαγγελτη.
Γιατι πρεπει να ειναι ολες μανεκεν; Ταμενες ειναι;
 
Δεν καταλάβατε. Δεν ρωτάω για την δίδα Κούλα, αλλά για τη Μαρία Σχοιναράκη που στέφθηκε "Ελληνική Καλλονή"

Τώρα είδα το σχόλιο, απαντάω με καθυστέρηση. Η Μαρία Σχοιναράκη δεν ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση παρόλο που όταν έφυγε Αμερική, έκανε μαθήματα στο Actor's Studio και μάλιστα με τον Lee Strasberg και παρόλο που ο Ηλίας Καζάν ήθελε να την δοκιμάσει στον κινηματογράφο. Ασχολήθηκε με τελείως άλλα πράγματα αν και τώρα πια που σκέφτεται τα παλιά, το έχει μετανιώσει αρκετά που δεν δοκίμασε. Αλλά τότε έβαλε άλλες προτεραιότητες. Ακόμα και τώρα είναι πολύ ευπαρουσίαστη παρόλο που κοντεύει τα 78.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα