Maddog είπε:
Ρε παιδιά, επειδή πρώτον, είμαι από retro εώς μουσειακό είδος και δεύτερον, έχω και χρόνια να την πέσω σε γυναίκα, καθότι παντρεμένος
και καλό παιδί μαζί, τι τους λένε τώρα δηλαδή;
Όχι τίποτα άλλο, μπορεί να χρειαστεί καμμιά φορά να θυμηθώ την "τέχνη" και να γίνω ρόμπα αν εκφραστώ εντελώς retro.
Επειδή δεν σου απάντησε κανείς κι είναι κρίμα να μείνεις στο σκοτάδι, σου παραθέτω μια τυπική συνομιλία μοντέρνων εφήβων αντίστοιχη του "θες να τα φτιάξουμε" της εποχής μας (πρόσθεσα και την απαραίτητη μετάφραση):
sexystud69: A/S/L?
Καλησπέρα. Θα ήθελες σε παρακαλώ να μου πεις την ηλικία σου, το φύλο σου και σε ποια πόλη κατοικείς;
tsaperdona: 15/F/Atna
Είμαι ένα κορίτσι 15 ετών και διαμένω στην όμορφη πρωτεύουσα.
sexystud69: 17/M/Mrsi
Εγώ είμαι ένα αγόρι 17 ετών και κατοικώ στο δήμο του Αμαρουσίου.
tsaperdona: k
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.
sexystud69: MSN?
Μήπως είσαι χρήστης του δημοφιλούς προγράμματος συνομιλίας ονόματι Microsoft Messenger;
tsaperdona: Tsou.
Δυστυχώς δεν έχω εγκαταστήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή.
sexystud69: FB?
Μήπως τότε έχεις εγγραφεί στην υπηρεσία που λέγεται Facebook;
tsaperdona: (link)
Βεβαίως, και σου παραθέτω ευθύς αμέσως την ηλεκτρονική διεύθυνση του λογαριασμού μου ώστε να μπορέσεις να δεις τις φωτογραφίες μου.
sexystud69: (link)
Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σου καλοσύνη. Λάβε κι εσύ τη δική μου διεύθυνση.
tsaperdona: brb krz man mou
Επιστρέφω αμέσως διότι με καλεί από την κουζίνα η αγαπητή μου μητέρα και μπορεί να με χρειάζεται κάτι σημαντικό.
sexystud69: daaarling ic mia manara popo!! ta spas manuli xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />
:Χ :Χ :Χ
Δεσποινίς, επιτρέψτε μου να λάβω το θάρρος να παρατηρήσω πως είστε μια πραγματική οπτασία, η δε φωτογραφία σας έδωσε φως και ζωντάνια στη μουντή μου οθόνη, στο μεν πρόσωπό μου έκανε την εμφάνισή του πλατύ χαμόγελο. Σας ασπάζομαι με σεβασμό.
tsaperdona: LOL. daks. k c kalo typk ic
(χαριτωμένο γελάκι) Μα κι εσείς καλέ μου κύριε βλέπω ότι διαθέτετε ιδιαιτέρως ευγενή χαρακτηριστικά προσώπου.
sexystud69: Na se kno add?
Θα μπορούσα να τολμήσω το εγχείρημα να σας προσθέσω εις τη λίστα των επαφών μου ώστε να μας δοθεί και στο μέλλον η ευκαιρία να συνομιλούμε;
tsaperdona: k
Βεβαίως και θα μπορούσατε, κάτι τέτοιο θα μου έδινε ανείπωτη χαρά.