Αυτά με Γ.Παπαδόπουλο και Βασιλιά, υπάρχουν και στο λιμάνι (Πειραιά).Shadowdancer2501 είπε:Αυτα μονο στο Μοναστηρακι πια και ΑΝ...
Ένα απο τα λίγα πράγματα που κράτησα. Νομίζω δηλαδή οτί αυτό λέτε:keropi είπε:Εκεινα τα μπρελοκ που ηταν χερια (μπεζ) και εβαζες οπως ηθελες τα δαχτυλα τα θυμαται κανενας? lol
[edit] Greeklish τα οποια απαγορευονται ρητα απο τους κανονισμους! [edit]
Γιατί αν μια γυναίκα έβλεπε έναν άντρα να σφυρίζει,shock είπε:Αυτό το τελευταίο ακούγεται πολύ πρακτικό, απορώ γιατί τα σταματήσανε.
Σωστά,μπορεί να έψαχνε τα κλειδιά της καρδιάς της...(πως τα λέω η άτιμη )exetlaios είπε:Γιατί αν μια γυναίκα έβλεπε έναν άντρα να σφυρίζει, δεν μπορούσε να καταλάβει αν έχασε το μπρελόκ του
ή ... αν της κάνει καμάκι !
Αδιόρθωτος!!!!!!!shock είπε:LOL Κωνσταντίνε. Από την άλλη όμως με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
απίστευτη! πού τα θυμήθηκες όλα αυτα;; μόνο το τελευταίο με την ρακέτα δε μου θυμίζει κάτι!candy είπε:Από τα πιο ρετρό μπρελόκ που θυμάμαι είναι αυτό που είχε πολλά κουμπάκια και έβγαζε διάφορους διαστημικούς ήχους (όπως έκρηξη,λέιζερ κτλ),το μπρελόκ-πιστόλι που έβαζες καψούλια και έκανε πραγματικό μπαμ όπως τα πιστολάκια στα καρναβάλια (έχω ήδη ένα ),το μπρελόκ-φωτογραφική μηχανή (μινιατούρα),το μπρελόκ-άρωμα,αυτά που είχαν κάτι τσόχινα αρκουδάκια με φιογκάκια και μπαλονάκια,το μπρελόκ με τα τεράστια χρωματιστά σπιράλ καλώδια (τύπου τηλεφώνου), το μπρελόκ με τα κατσαβίδια μινιατούρες (πολύ πρακτικό για τις μικρές βίδες των γυαλιών και όχι μόνο), το μπρελόκ-κύβος του Rubick (καλά δεν τελειώνουμε ούτε αύριο).Αυτό που μου έχει μείνει απωθημένο πάντως, ήταν ένα που είχε κυκλοφορήσει τότε με ρακέτα μινιατούρα και που θυμάμαι τις συμμαθήτριες μου να παίζουν τένις με τα χαλίκια στο προαύλιο (πώρωση).