/Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή παλιές κοτσάνες που έκανα. Θυμάμαι κανά δυό σχετικά πρόσφατες (δηλαδή πάλι 6+ χρόνια πριν). Βλέπετε και assembly να γράφεις, πάλι μπορεί να κάνεις γκάφες
Είπα να ασχοληθώ με retro PC, παίρνω έναν 486 cyrix τότε και motherboard, και επειδή δεν είχα ξαναπαίξει με hardware (ναι,. έγγραφα ήδη κώδικα και φοβόμουνα να ανοίξω PC, αυτό μπορεί να ήταν 2003-4 δεν θυμάμαι) και έβαλα την τροφοδοσία και δούλεψε. Μετά για να μάθω, αναρωτήθηκα, τι θα συμβεί άμα την έβαζα ανάποδα; Για να ξέρω άλλη φορά πιο είναι το σωστό. Ααα, λέω ανάποδα ακούγεται μόνο τσουφ, οπότε μάλλον το παλιό ήταν καλό. Μετά δεν άνοιγε με τίποτα
Και δεύτερη υπερκοτσάνα, δύο φορές σε διαφορετικούς χρόνους, είπα να βάλω linux μιας και με έχουν πρήξει όλοι. Είχα ήδη τα XP. Βάζω, μπαίνουν, bootάρουν. Ααα ωραία, επειδή τώρα δεν θα τα κάνω και τίποτα, ας πάω πίσω στα windows να κάνω τη δουλειά μου; Που είναι το boot menu; Αμάν; Αυτό βέβαια ήταν φυσιολογικό και έπρεπε απλώς να τρέξω κάποιον bootload manager για να ετοιμάσω το dual boot menu. Τσατισμένος σβήνω τα linux και ξανακάνω install τα xp από πάνω. Βέβαια όλα καλά αλλά έκανα τόση φασαρία για το τίποτα. Δεν ήξερα, δεν ρώταγα;
Και ένα παλαιότερο, παίζαμε το teenage mutant ninja turtles σε έναν 286 σε έναν φίλο μου. Εκεί που είχαμε περάσει για πρώτη φορά σε τελευταία πίστα και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα βγεί, τσουυυβββ σβήνει ο υπολογιστής. Ο αδερφός του είχε βγάλει τη μπρίζα για να βάλει ραδιόφωνο!