Ρετρό - παγωτά [Διαφημίσεις]

0raid

RetroActive
Joined
1 Μάρ 2010
Μηνύματα
264
Αντιδράσεις
11
συνεχίζουμε!

ορίστε και 2 cult διαφημίσεις για παγωτά από το προσωπικό μου αρχείο ξανά!

:cool:

 
διαφημιση με το παγωτο ΤΡΥΚ απο την ΕΒΓΑ:

 
katerinak είπε:
διαφημιση με το παγωτο ΤΡΥΚ απο την ΕΒΓΑ:

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩ!!!!!!!ηταν το αγαπημενο μου παγωτο.οτι ζητουσε ενα πιτσιρικι,και πυραυλος και δωρο!!!!

η πλακα ειναι οτι σε οποιον ανεφερα την υπαρξη το το θυμοταν,αν ειναι ποτε δυνατον... :)))
 
διαφημιση με το παγωτο "ροζ πανθηρας" της ΔΕΛΤΑ:

 
serenata παγωτογκοφρετα απο την ΕΒΓΑ :

 
διαφημιση παγωτου chicago της ΕΒΓΑ (1986) :


σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Διαφήμιση του διαχρονικού παγωτού "Chicago" της ΕΒΓΑ, με τον Αθηνόδωρο Προύσαλη να αναφωνεί..."πώωω πωωω...Σικάγο γίναμεεε"! Πάντως 25 χρόνια μετά μάλλον ξεπεράσαμε και το Σικάγο σε φασαρίες και μπαμ μπουμ...Η διαφήμιση είναι του 1986 και παίχτηκε τουλάχιστον μια τριετία"
 
Katerinak :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: Αν σου πω οτι 1 λεπτό πριν δω την διαφήμιση του παγωτου serenata προσπαθούσα να το φέρω στο μυαλό μου? Τρελό ε?Όσο για το σικάγο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παγωτό , απο τα πιο αγαπημένα μου όπως και το παγωτό "ροζ πάνθηρας" την οποία διαφήμιση την είχα ξεχάσει!!!!! Να είστε καλά ρε παιδιά :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
ALGIDA ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ 1990[video=youtube_share;cpLXE_1eCfQ]


 
αρκετες διαφημισεις με ρετρο παγωτα θα βρειτε στο θρεντ
 
παγωτο kisshttp://www.youtube.com/watch?v=bgMpYDosT4U&feature=g-all-u
 
Θυμάστε μια διαφήμιση για έναν μεγάλο πύραυλο της ΕΒΓΑ ??? Αυτή έδειχνε μια γυναικάρα με ολόσωμο μαγιώ - σούπερ κορμάρα και εξαίρετο μαύρισμα - μόλις να έχει βγει από μια πισίνα και να περνά μπροστά από άνδρες καθισμένους δίπλα στην πισίνα γλύφοντας τον διαφημιζόμενο πύραυλο !!! Και την ώρα που περνά από μπροστά τους ακούγονται ήχοι σαν από μπιστολίδια και ... οι άνδρες πέφτουν΄, σαν νεκροί, στην πισίνα [ότι, δηλαδή, τους "σκότωσε" με τα κάλλη της, με το παγωτό της ... ποιος ξέρει ... ] !!! Και στο τέλος η τραγουδιστή ατάκα : "ΕΒΓΑ !!! Για καλό παγωτό" !!!

Όμως ... η διαφήμιση αυτή συνέβαλε στο εξής : Την ώρα που βλεπαμε το παραπάνω σκηνικό ακούγαμε το Blister In The Sun των Violent Femmes !!! Δηλαδή ... αυτό :

!!! Αποτέλεσμα : Ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας εδώ στην Ελλάδα έπαθε μεγάλη πλάκα με τους Violent Femmes περί τα τέλη των 80ς/ αρχές 90ς !!! Κι αυτό το διαπίστωσα όταν, ως φοιτητής στη Σαλονίκη, έκανα τις βόλτες μου στην πλατεία Ναυαρίνου και ... κάθε λίγο και λιγάκι έβλεπα φοιτητές να φορούν μαύρο t-shirt Violent Femmes [ξέρετε ... αυτό με την κιθάρα που στην ταστιέρα είχε γραμμένο το όνομα της μπάντας] !!! Και ... αυτή η "violentfemmes - τρέλα" από το εν λόγω σποτ ξεκίνησε :eek: o_O ... το οποίο, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στο YouTube [σε ξεθωριασμένη εικόνα] αλλα΄δεν μπόρεσα να το βρω ....
 
διαφημιση παγωτων "tartufo" της ΕΒΓΑ (1981) :

σχολιο του uploader MrRetromemories : "τα νεα ιταλικα παγωτα " Tartufo " στα ρετρο - ψυγεια της ΕΒΓΑ με το χαρακτηριστικο "σινγκλακι" και τις εικονες απο την γειτονικη χωρα"
 
cloud είπε:
Στο 0:23 την καρδιά την θυμάμαι!
Και Tartufo πρέπει να ήταν και το Marengata..
ναι εχεις δικιο,και το παγωτο Marengata ηταν απο την tartufo ,ακουγεται στο τελος της διαφημισης (το βιντεο υπαρχει στο ποστ )
 
katerinak είπε:
διαφημιση παγωτων "tartufo" της ΕΒΓΑ (1981) :"
Απλά .... τέλειοοοοοοοοοο :flower:

:flower: .... ταρτού-ουφο, ταρτού-ουφο, τζελάτο ιταλιάνο .... και ... ολιγόλεπτο ταξιδάκι για εμάς τα τόοοτ παιδάκια μέχρι τη Βενετία με "όχημα" το σποτάκι .....
 
Μού ήρθε η φλασιά για ένα σποτάκι για παγωτό - πύραυλο, το οποίο θυμάμαι γύρω στο 1979 / 1980 !!! Το σποτάκι ήταν ένα πολύ απλό καρτούν [σαν παιδικό σχέδιο ένα πράγμα], το οποίο έδειχνε το εξής : Ένα καρτούν ανθρωπάκι βλέπει από κάποια οθόνη την πορεία δύο πυραύλων στο διάστημα !!! Οι πύραυλοι προσγειώνονται σε κάποιον πλανήτη αλλά ξαφνικά ... χάνονται από την οθόνη !!! Το ανθρωπάκι - καρτούν με έντονο ύφος ρωτά : "Οι πύραυλοι, πού είναι" ??? Και τότε, ακούγεται μια ανδρική φωνή : "χα χα χα, τους έφαγαν" !!! "Τους έφαγαααν" ... κάνει το ανθρωπάκι και σκύβει λυπημένο μπροστά στην οθόνη, σαν έτοιμο να κλάψει !!! Μετά, όμως, σηκώνει το κεφάλι του και λέει γεμάτο ελπίδα : "Να τους ξαναφτιάξουνε" !!!

Δεν θυμάμαι, όμως, αν η διαφήμιση ήταν για τον παγωτό - πύραυλο της ΕΒΓΑ ή άλλης παγωτο-φίρμας .... Θυμάμαι, όμως, ότι η ανδρική φωνή, που απαντούσε από το "υπερπέραν" "χα χα χα, τους έφαγαν" ήταν από πολύ γνωστή και την ακούγαμε συχνά στις αφηγήσεις διαφημίσεων εκείνης της εποχής [1979 / 1980] ......
 
katerinak είπε:
ναι εχεις δικιο,και το παγωτο Marengata ηταν απο την tartufo ,ακουγεται στο τελος της διαφημισης (το βιντεο υπαρχει στο ποστ )


Η καρδιά ήταν το Carissimo!

Με γεύση βανίλια, σοκολάτα και πραλίνα (αν δεν κάνω λάθος)
 
cloud είπε:
Στο 0:23 την καρδιά την θυμάμαι!
Και Tartufo πρέπει να ήταν και το Marengata..
Η καρδιά λεγόταν Carissimo!

Με γεύση βανίλια, σοκολάτα και αν δεν κάνω λάθος, πραλίνα!
 
Πίσω
Μπλουζα