theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 128
Ένα άλλο αρκετά ρετρό παιδάκι που μεγάλωσε (και δεν θέλει κανείς), είναι ο Μακόλει Καλκιν (δεν θυμάμαι πως στον κόρακα γράφεται το όνομα του στα Αγγλικά!!!)
theoritikos είπε:Ένα άλλο αρκετά ρετρό παιδάκι που μεγάλωσε (και δεν θέλει κανείς), είναι ο Μακόλει Καλκιν (δεν θυμάμαι πως στον κόρακα γράφεται το όνομα του στα Αγγλικά!!!)
Ποια ειναι η πριν και ποια η μετα;;DINO είπε:Jennie Garth (Kelly) - Beverly Hills 90210
Rakeesh είπε:Ποια ειναι η πριν και ποια η μετα;;
Χιχι, υπερβαλλω αλλα οκ, η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι το μαλλι και μονο!!
Maddog είπε:Εγώ πάλι Ήρα μου, νομίζω ότι ήταν πολύ καλύτερη στα 20 από ότι τώρα. Μόνο η Ρίτα υποστήριξε σοβαρά την εξίσωση σαραντάρα=2 εικοσάρες
Και τα e-mail τί τα'χουμε; Για ομορφιά;Hera είπε:
ΧΑΧΑΧΑ!!!! Διάβαζα σειριακά όλα τα ποστς και είδα της Ηρας, εκανα Παράθεση και συνεχίζοντας την ανάγνωση έπεσα πανω στο δικό σου. Στο μυαλό μου ήσουν.manos426f είπε:Υπάρχουν και τα p.m's όμως...
(Περί Ράλφ Μάτσιο)manos426f είπε:Αυτόν η φύση τον.....έφτυσε κατάμουτρα τελικά !!!
Μην ξεχνάτε ότι εδώ και 10 χρόνια έχει Πάρκινσον από κληρονομικό. Ορίστε και μια πρόσφατη:Bmwnek είπε:Εντάξει, δεν έχει αλλάξει και πολύ λόγο baby face αλλά όπως και να το κάνεις,...
Σκέτη αληταρία!Bmwnek είπε:
(τον Καϊλα)maxouli είπε:Ρε τον κακόμοιρο τον Βασιλάκη
:animeek: Κανένα smiley που να του τρέχουν τα σάλια δεν μας βρίσκετε;tolis είπε:Lindsay Lohan
now