Θα το σκανάρω, είναι κακή η ποιότητα γιατί το φωτογράφισα με το κινητό από φωτογραφία. Σύντομα θα το ανεβάσω και θα είσαι χαρούμενοςAardvark είπε:Ναι το θυμαμαι ηταν το πρωτο μου ρολοϊ το φοραγα στο δημοτικο η νηπιο,τα χερια του Μικυ ηταν δεικτες,εννοειται οτι δεν ηξερα να λεω την ωρα.Πιστευω να λεμε το ιδιο γιατι στην φωτο θελει ματι αετισιο για να το δεις.
Καπου το πετυχα προσφατα στην TV σε καποια ταινια καποιος ηθοποιος το φοραγε μεγαλος σε ηλικια.![]()
Ψαχνω να βρω καλη φωτο,βοηθατε,το θυμαμαι σαν να το εχω μπροστα μου.![]()
το είχα και γω!!! κόκκινο λουράκι και τα ματάκια του Μίκι με το τικ τακ πήγαιναν πέρα δώθε!!Aardvark είπε:Ναι το θυμαμαι ηταν το πρωτο μου ρολοϊ το φοραγα στο δημοτικο η νηπιο,τα χερια του Μικυ ηταν δεικτες,εννοειται οτι δεν ηξερα να λεω την ωρα.Πιστευω να λεμε το ιδιο γιατι στην φωτο θελει ματι αετισιο για να το δεις.
Καπου το πετυχα προσφατα στην TV σε καποια ταινια καποιος ηθοποιος το φοραγε μεγαλος σε ηλικια.![]()
Ψαχνω να βρω καλη φωτο,βοηθατε,το θυμαμαι σαν να το εχω μπροστα μου.![]()
Ευχαριστώ, αλλά πολύ φοβάμαι πως το δικό μου δεν ήταν Casio, ούτε κατά φαντασία δηλαδή. Μήπως υπάρχει και σελίδα με απομιμήσεις, ρολόγια ηλεκτρονικά "από τα καλάθια"; (δε θα μου έκανε εντύπωση αν υπάρχουν συλλέκτες ΚΑΙ για ρολόγια/κομπιουτεράκια από τα καλάθια)Aardvark είπε:
όχι απλά σου βρήκα φωτογραφία. όπως προανέφερα εγώ είχα ένα ρολόι που θυμόμουν ότι είχε έναν μίκυ αλλά τελικά είχε το βλαμένο που τρέχειAardvark είπε:Θεα θεα ,αυτο ειναι......Μεχρι και το κοκκινο λουρακι ειναι ιδιο.
Για πες μερικες πληροφοριες ,ειναι δικο σου,το εχεις χρονια,ετος κατασκευης πανω κατω. :xm:
kostas είπε:To πρώτο μου ρολόι ήταν στην πρώτη δημοτικού, ηλεκτρονικό καντράν με μια εικόνα με στρουμφάκια γύρω από την ένδειξη της ώρας. Στρουμφορολόι δηλαδή.
Λίγο αργότερα ήρθε και το ρολόι με κομπιουτεράκι. Ποιός το θυμάται αυτό; Έχει κανένας περισσότερες πληροφορίες γι' αυτά τα ρολόγια;
Αυτό ακριβώς είχα και εγώ! Μπράβο Krios.krios είπε:@ Αardvarkαφιερωμένο εξαιρετικά![]()