Ρετρό σκυλάδικα βίντεο κλιπ, με εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολύ ενδιαφέροντα τα παραπάνω, αλλά δε βλέπω τις "εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες"

με τις οποίες καταπιάνεται το thread.

Μήπως να ανοιχτεί άλλο thread με τίτλο "Λούμπεν λαικά βίντεο-κλιπ" ή κάτι τέτοιο ;

exetlaios είπε:
Πολύ ενδιαφέροντα τα παραπάνω, αλλά δε βλέπω τις "εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες" με τις οποίες καταπιάνεται το thread.

Μήπως να ανοιχτεί άλλο thread με τίτλο "Λούμπεν λαικά βίντεο-κλιπ" ή κάτι τέτοιο ;
Εντυπωσιακές όχι, πρωταγωνίστριες ναι. Απλές..."καθημερινές" κοπέλες της διπλανής πόρτας.

Γιατί όχι;

Γιατί εδώ θέλουμε εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες. :)

Καθημερινές κοπέλες βλέπουμε παντού. :P

Του Κυριαζή το "Μου Θυμίζεις Τη Μάνα Μου" είναι ένα από αυτά,που έπαιζε η Βάνα Μπάρμπα

thebest20 είπε:
Του Κυριαζή το "Μου Θυμίζεις Τη Μάνα Μου" είναι ένα από αυτά,που έπαιζε η Βάνα Μπάρμπα
Δε θα ήταν τρελό πολιτισμικό σοκ, να έπαιζε η Βάνα Μπάρμπα στο βίνεο-κλιπ του Ντουνιά ;;; :o

exetlaios είπε:
Δε θα ήταν τρελό πολιτισμικό σοκ, να έπαιζε η Βάνα Μπάρμπα στο βίνεο-κλιπ του Ντουνιά ;;; :o
Να το τραβήξω λίγο;

Να βάλουμε κάποια πιο "κουλτουριάρα" στη θέση της Βάνας.

Για παράδειγμα Καριοφυλλιά Καραμπέτη ή Πέγκυ Τρικαλιώτη και από δίπλα ο Γιάννης με το πουκάμισο τσίτα από την κοιλιά του, να τις αποθεώνει...

Πόσο θα το ευχαριστιόμουν, δεν λέγεται...

Μη σου πω ντουέτο με τον -προσωπικά καθόλου συμπαθή- Μάριο Φραγκούλη. Εκεί θα έκοβα φλέβες

ChrisTOS είπε:
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ναι μεν θυμάσαι και ναι μεν βρίσκεις αυτά τα τραγούδια αλλά δεν βρίσκονται τα video clip. Π.χ. Το Καμπριολέ το οποίο έχει εντυπωσιακότατες παρουσίες μέσα...
Καμπριολέ-Γιάννης Βασιλείου

Βρήκα και ένα άλλο του Βασιλείου,με τίτλο "Δε μένει εδώ" από τον ίδιο χρήστη

Sexy η Άντζελα για την εποχή της!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια πολύ δυνατή παρουσία, έπαιζε και στο "Να η γυναίκα" του Σάκη Δάρα.

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νότης και ωραίες παρουσίες...

[video=youtube;KNvq-ZqUF6Q]

«Αμοιβαία τα αισθήματα»

Δεν είναι καθόλου σκηνοθετημένο το βίντεο κλιπ, όόόόόχιιιιιι……….Η γκόμενα να πηδάει από δω κι από κει, να χαζογελά λες και της τάξαν σύνταξη του Ταμείου Νομικών, ο Γονίδης να τραγουδά ως τη μέση ταυτόχρονα με το πλέι μπακ δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση που εξαφανίζεται όταν το χάνουμε τελείως και σταματάμε να τραγουδάμε. Μετά να χορεύει γύρω από τον εαυτό του σαν την Αλίκη στο Πιο λαμπρό αστέρι κι η γκόμενα να είναι υπερήφανη με τις επιλογές της (τι άντρα βρήκα εγώ καλέ). Και στο τέλος να πηδάνε στο κενό. Από όλο το κλιπ μου άρεσε η στάση του λεωφορείου του Αλίμου (80s style, σπανιότατο). Πιο φυσική και πιο όμορφη ήταν του Ντουνιά, μακράν.

"Πάμε για καφέ". αχ τι εποχές. Άσε που το κομμάτι αυτό το άκουγα συνέχεια όταν βγήκε. Ως προς το βιντεο-κλιπ, λες και ανακατεύτηκε ο Δαλιανίδης με τον Βαγγέλη Γκούφα. Τι να πω τι να πω. Και μου αρέσει που λέει 2 καρδιές μέσα στο καμπριολέ και βλεπουμε ένα τσόύρμο (συγκόυμπαροι έιναι όλοι τούτοι; ).

Αυτό που με στενοχωρεί είναι που δεν σώθηκαν credits των βίντεο-κλιπς κι ίσως βλέπουμε ηθοποιούς άγνωστους τότε αγνώριστους σήμερα. Τι λες exetlaios η επόμενη συνέντευξη της ομάδας να είναι η κοπελιά του Ντουνιά; Αν τη βρείτε θα σας βγάλω το καπέλο....

Άντζυ Σαμίου-Παράλληλη αγάπη: ΥΜΝΟΣ.

"Δεν πονάς, δεν υποφέρω". Συρραφή από παλαιά βίντεο-κλιπ της και εκδηλώσεις θαυμαστών. Ξεχωρίζουμε τα: Εξαιρούνται (αλα Σπανιόλα-θου Κύριε) και το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι "Η ζωή περνά και χάνεται". Πέτα και μια Φλωρεντία στη μέση να δείξουμε κουλτούρα. Επίσης στα βουνά και στα λαγκάδια έτρεχε και η Μαντώ στο βίντεο-κλιπ για το τραγούδι Επικίνδυνες Αποστολές. Και σαν σκιάχτρο με μαύρο ντύσιμο και μανίκια στο ηλιοβασίλεμα ντύθηκε η Ελένη Πέτα στη Ρίζα του Ιεσαί. Δεν υπάρχει παθενογένεση στην Τέχνη. :)

Σπύρος Σαραμάντης: λες και βλέπω ταινία μικρού μήκους δράματος (όχι Δράμας). Θεϊκή ατακα στον Σαραμάντη: Σε βλέπω σε φόρμα. Ξανά θου κύριε....

Στο video clip του Σαραμάντη βέβαια, η κάμερα ζουμάρει συνεχώς στην "Πώρσαι" του και ο ίδιος χαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι. (Του στυλ κοιτάτε τι έχω loosers) .

Τώρα ρε φίλε, αν δεν μπορείς να κρατήσεις μια τύπισσα του δικού σου βεληνεκούς, (που γεννήθηκε τσιγάρα για να ανάβει) και έχεις τέτοιο "κάρο" τι να πουν και άλλοι που με παλιά 500ράκια βγάζαν γκόμενες κάτι Θεές...... Επίσης, τι τις έδωσες τις χήνες για τέτοιο αμάξι και μένεις σε τέτοιο διαμέρισμα......

Αλλά έχει τρελή γοητεία η όλη φάση ρε μάγκες..............

pooky(1) είπε:
Τώρα ρε φίλε, αν δεν μπορείς να κρατήσεις μια τύπισσα του δικού σου βεληνεκούς, (που γεννήθηκε τσιγάρα για να ανάβει) και έχεις τέτοιο "κάρο" τι να πουν και άλλοι που με παλιά 500ράκια βγάζαν γκόμενες κάτι Θεές...... Επίσης, τι τις έδωσες τις χήνες για τέτοιο αμάξι και μένεις σε τέτοιο διαμέρισμα......
Υποκλίνομαι, γιατί δεν προσπερνάς αδιάφορα το κάθε βιντεο-κλιπ, αλλά εμμένεις

σε μια εμπεριστατωμένη κοινωνιολογική ανάλυσή του ! ;)

Θεά η Άντζελα,πολύ εντυπωσιακή και sexy,μετά τα 40 της!Φαινόταν πιο νέα από την εποχή που γύρισε την ταινία "Άντζελα Ο Πειρασμός"

Πίσω
Μπλουζα