«Αμοιβαία τα αισθήματα»
Δεν είναι καθόλου σκηνοθετημένο το βίντεο κλιπ, όόόόόχιιιιιι……….Η γκόμενα να πηδάει από δω κι από κει, να χαζογελά λες και της τάξαν σύνταξη του Ταμείου Νομικών, ο Γονίδης να τραγουδά ως τη μέση ταυτόχρονα με το πλέι μπακ δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση που εξαφανίζεται όταν το χάνουμε τελείως και σταματάμε να τραγουδάμε. Μετά να χορεύει γύρω από τον εαυτό του σαν την Αλίκη στο Πιο λαμπρό αστέρι κι η γκόμενα να είναι υπερήφανη με τις επιλογές της (τι άντρα βρήκα εγώ καλέ). Και στο τέλος να πηδάνε στο κενό. Από όλο το κλιπ μου άρεσε η στάση του λεωφορείου του Αλίμου (80s style, σπανιότατο). Πιο φυσική και πιο όμορφη ήταν του Ντουνιά, μακράν.
"Πάμε για καφέ". αχ τι εποχές. Άσε που το κομμάτι αυτό το άκουγα συνέχεια όταν βγήκε. Ως προς το βιντεο-κλιπ, λες και ανακατεύτηκε ο Δαλιανίδης με τον Βαγγέλη Γκούφα. Τι να πω τι να πω. Και μου αρέσει που λέει 2 καρδιές μέσα στο καμπριολέ και βλεπουμε ένα τσόύρμο (συγκόυμπαροι έιναι όλοι τούτοι; ).
Αυτό που με στενοχωρεί είναι που δεν σώθηκαν credits των βίντεο-κλιπς κι ίσως βλέπουμε ηθοποιούς άγνωστους τότε αγνώριστους σήμερα. Τι λες exetlaios η επόμενη συνέντευξη της ομάδας να είναι η κοπελιά του Ντουνιά; Αν τη βρείτε θα σας βγάλω το καπέλο....
Άντζυ Σαμίου-Παράλληλη αγάπη: ΥΜΝΟΣ.