Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μπράβο, κι εγώ στην Καλαμάτα κατέληξα, τώρα το θυμήθηκα ! Φεύγοντας πρωί και φτάνοντας νύχτα...PT8 είπε:Χαχα, το έχω κάνει και εγώ και μάλιστα Καλοκαίρι.. , αλλά ο πραγματικός άθλος ήταν να φτάσεις μέχρι Καλαμάτα, 8 ώρες ταξίδι από Αθήνα!!
Στις γραμμές έχουν γίνει εργασίες εδώ και αρκετά χρόνια, παρ'όλα αυτά μένουν ανενεργές και οι σταθμοί ερημωμένοι.
Πες του να ασχοληθεί με την γραμμή της Πελοποννήσου. Από το Ναύπλιο ως την Τρίπολη και από την Μεσσηνία ως την Ηλεία, πλήθος ερημωμένων σταθμών με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, παρατημένες αυτοκινητάμαξες και τροχιοδρομικό υλικό, εικόνες εγκατάλειψης παντού.perlastar είπε:Εν τω μεταξύ έχω εδώ έναν γνωστό, τρελο-Βρετανός που έχει σπουδάσει μηχανικός, και τρελαίνεται για τα ελληνικά τρένα. Τα ντόπια δεν του αρέσουν, επειδή ήταν λέει πάντα πιο καινούργιας τεχνολογίας. Εκείνος λατρεύει τον ελληνικό καρβουνιάρη αλλά και άλλα, και θέλει να έρθει Ελλάδα κυρίως για να φωτογραφίσει τρένα και σταθμούς.![]()
http://news247.gr/eidiseis/ta-teixh-ths-ntrophs-sto-diakofto.1901183.html