Ενα χρόνο σας άφησα μήπως και το βρείτε αλλά πούAARDVARK είπε:Δε θυμάμαι ακριβώς τα λόγια της διαφήμισης. Αλλά ήταν παραλλαγή του τραγουδιού του Πασχάλη() «Παραδόσου λοιπόν…»Να συμπληρωσω και εγω τα λογια του Πασχαλη <<Παραδοσου λοιπον στην απιθανη γευση....>> αυτο απο εμενα τα επομενα καποιος αλλος
Rofl AARDVARK. Είχε πέσει πολύ «κάπνισμα» τότε.AARDVARK είπε:Αν και την συγκεκριμενη μαρκα δεν μπορω να πω οτι την θυμαμαι οι "τσιχλες-τσιγαρα" ηταν πολυ της μοδας μια εποχη.
Τα ίδια ακούσα και για την Κούκουρούκου. Προσωπικά έχω να δοκιμάσω πολύ καιρό. Ίσως να είναι η ιδέα μας βέβαια...bi-bi είπε:Καταπληκτική η γεύση της KISS τότε,τώρα έχει φάει ρετούς και η γεύση δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν.
+1exetlaios είπε:Εγώ δηλώνω ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ με amareti !
Κάτι ξέχασες.exetlaios είπε:"ΦΛΩ-ΦΛΩ-ΦΛΩΡΙΝΑ ! TOTIS-ΠΟΙΟTΗΣ !"
AEON είπε:Μα πως γίνεται να ξέχασες τα φοβερά και τρομερά ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ;
τα καβουράκια ήταν σαν τα δρακουλίνια και στην διαφήμηση έπαιζε ο Κώστας Βουτσάς ντυμένος γιαγιά...bi-bi είπε:Καταπληκτική η γεύση της KISS τότε,τώρα έχει φάει ρετούς και η γεύση δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν.Δεν ξέρω αν θυμάστε και τα καβουράκια (κάτι μεταξύ γαριδάκι και δρακουλίνη).:hungry:
"Το γλυκάκι που δε θέλει κουταλάκι", νομίζω ήταν το YES και όχι το DREAM... (Τι ξεθάβω τώρα... Περσινά ξυνά σταφύλια)...Omenforever είπε:Σας παρακαλώ θυμίστε μου πως λεγόταν εκείνο το σνακ που διαφημιζόταν ως «το γλυκάκι που δε θέλει κουταλάκι»…
ναι.. θυμάμαι ότι υπήρχαν αλλά δεν θυμάμαι ούτε την γεύση, ούτε το σχήμα τους. Το '80 ήταν που βγήκαν όλες αυτές οι κορυφαίες γεύσεις που έχουμε ακόμη και σήμερα: δρακουλίνια, πακοτίνια, πιτσίνια.. πώς να επιβιώσουν τα καημένα. uzzled:Omenforever είπε:Αλήθεια τα «Τι Και Τι» τα θυμάστε; Κάτι σαν γαριδάκια αλλά με τετράγωνο σχήμα και τρύπες. Σε «Κανονική» γεύση και «Πάπρικα».
τα φοφίκο υποθέτω πως ήταν ανταγωνιστικά στα φουντούνια. Η ίδια γλυκοφούντουκη γεύση..Anestis είπε:Κάποτε είχα ακούσει από κάποιον που δούλευε σε χονδρεμπόριο ότι τα fofiko έπεσαν θύμα μάρκετινγκ εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας τους. Κάποια εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα τους για να σταματήσει την παραγωγή τους!!!!
συμφωνώ ψιλοαπόλυτα.. φαντάζεσαι λοιπόν την έκπληξή μου όταν ανακάλυψα πως κυκλοφορούν ακόμη; Όρμηξα με πάθος κι έφαγα ένα, κλαίγοντας από συγκίνηση καταβρόχθισα ένα δεύτερο, με βαθιά, ειλικρινή νοσταλγία χλαπάκιασα ένα τρίτο, κάπως βαρυστομαχιασμένος μασούλησα ένα τέταρτο.. μετά τα παράτησα :crazy:Arduinna είπε:ΑΡΑΠΑΚΙ και τα μυαλα στα κάγκελα~!