της bingo σαν μικρό κέικ με σοκολάτα......Omenforever είπε:Σας παρακαλώ θυμίστε μου πως λεγόταν εκείνο το σνακ που διαφημιζόταν ως «το γλυκάκι που δε θέλει κουταλάκι»…![]()
![]()
Ναι αυτό! Πως λεγόταν; (Πες μας βρε Exetlaieasikamin είπε:της bingo σαν μικρό κέικ με σοκολάτα......
Κάποτε είχα ακούσει από κάποιον που δούλευε σε χονδρεμπόριο ότι τα fofiko έπεσαν θύμα μάρκετινγκ εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας τους. Κάποια εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα τους για να σταματήσει την παραγωγή τους!!!! Παρόλο που μου ακούγεται περίεργο το συγκεκριμένο το άτομο δεν φημίζεται για @@λογίες.... Ποιος ξέρει ίσως και έγινε έτσι..ambu_dare είπε:Τα FOFIKO είναι η ψύχωση μου... ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ.
Τί στο καλό τους έπιασε και τα σταμάτησαν (ενώ έχουν κρατήσει άλλα τελείως άγευστα, χώρια τους πειραματισμούς με τα νέα σνακ που κάνουν ανά περιόδους).
ΤΖΖΖΖ !Omenforever είπε:Ναι αυτό! Πως λεγόταν; (Πες μας βρε Exetlaie)
Τι μνήμη είναι αυτή βρε exetlaiε, ή μήπως γράφεις το βράδυ πριν κοιμηθείς ημερολόγιο;exetlaios είπε:ΤΖΖΖΖ !(Πέφτουν κεραυνοί, ανοίγουν οι ουρανοί, και εμφανίζεται ... η φάτσα μου !)
"Κάποιος με επικαλέστηκε !!!
Ηρέμησε φίλε μου, και θα ρίξω φως στην ερώτησή σου !
Το γλυκό που αναζητάς, είναι το ... DREAM (ή Super-Dream ?) !!! "
Πάμε και το τραγουδάκι της διαφήμισης (όλοι μαζί όμως) :
Dream-dream,, όνειρο !
Με πολύ, μα πολύ, σοκολάτα !
Dream-dream, όνειρο !
Ξετρελέναι, γλυκαίνει τα νειάτα !
(ελπίζω να σε κάλυψα !)![]()
Backup δεν παίρνω ποτέ ! (εκτός από το boot sector)ambu_dare είπε:...και πάλι, τί σόι μυαλό είναι αυτό, πόσα τέτοια κελιά έχεις πια; Ή ανά περιόδους:
α) αναβαθμίζεις το συνολικό μέγεθος
β) παίρνεις backup και διαγράφεις τα παλαιότερα για να κάνεις χώρο
Είσαι απίστευτος....exetlaios είπε:Backup δεν παίρνω ποτέ ! (εκτός από το boot sector)
Απλώς σβήνω τις περιττές πληροφορίες, για να κάνω χώρο.
Περιττές πληροφορίες όπως : Που μένω, πως με λένε, που έχω παρκάρει κλπ !![]()
για να ξυπνάς το πρωί φαντάζομαιexetlaios είπε:Backup δεν παίρνω ποτέ ! (εκτός από το boot sector)
nice one...Περιττές πληροφορίες όπως : Που μένω, πως με λένε, που έχω παρκάρει κλπ !