nwntas
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 661
ακριβως!!!!! πω πω τι λες τωρα!!!nwntas είπε:Μήπως εννοείς τα Tutti Frutti;
Manolis Ath είπε:ακριβως!!!!! πω πω τι λες τωρα!!!
Μακάρι να τα ξαναπετύχω... Ειλικρινά, δεν έχω ξαναπετύχει πουθενά αλλού τη γεύση τους, όπως και της σοκολάτας Disney Family.johnny19818 είπε:Υπάρχουν ακόμη στην αγορά. Χθες μάλιστα τα πέτυχα σε ένα περίπτερο. Κάπου εδώ μέσα το είχαμε αναφέρει και παλιότερα αυτό...
Με πρίζωσες να πάρω ένα κουτί, αύριο κιόλας!nwntas είπε:Μακάρι να τα ξαναπετύχω... Ειλικρινά, δεν έχω ξαναπετύχει πουθενά αλλού τη γεύση τους, όπως και της σοκολάτας Disney Family.
Καλοφάγωτο! Φάε μια και για μένα!johnny19818 είπε:Με πρίζωσες να πάρω ένα κουτί, αύριο κιόλας!
BETTY BOOP είπε:θυμαστε αυτες τις τσιχλες;
τσιχλες benbits
Όντως είναι σα πλακουτσωτό π γιατί έτσι βγαίνει το μακαρόνι πλέον και κόβεται σε κομμάτια. Κι επιπλέον (επειδή φέτος επανα-ανακάλυψα τις μπιγκ μπάμπολ) δεν έχουν πια ζάχαρη, αλλά εκείνα τα βλαμμένα γλυκαντικά που αφήνουν μια τρισάθλια επίγευση που δεν φεύγει με τίποτα. Δυστυχώς τα πιο πολλά τζανκοφαγητά τα χάλασαν, όσα δεν καταργήθηκαν.Μακάρι να τα ξαναπετύχω... Ειλικρινά, δεν έχω ξαναπετύχει πουθενά αλλού τη γεύση τους, όπως και της σοκολάτας Disney Family.
Επειδή τσέκαρα το θρεντ, και δεν είχα αναφέρει πριν, ότι πλέον οι Big Babol έχουν γίνει σκληρές, και έχουν σχήμα σαν πλατύ Π, δηλαδή σαν να λείπει μέρος της τσίχλας. Καμία σχέση με το μέγεθος, την μαλακότητα και τη γεύση των παλιών Big Babol...
Πουλάνε ακόμη!Θυμάστε τις "τσίχλες σε μορφή τσιγάρου" ;
Κυκλοφορούσαν και σε συσκευασία πακέτου-τσιγάρων !
Χίου στο πράσινο ρετρό μικρό κουτάκι με 2 κουφέτα!Ιδού και μια σχετική φώτο, προσφορά του Ιδρύματος Μάστορα στο retromaniax.gr!
[edit] dead pic [edit]
Να θυμίσω επίσης δυο μάρκες τσίχλας που δεν έπαιζαν και πάρα πολύ στις μικρές ηλικίες, αν και ήταν αρκετά γνωστές:
* οι τσίχλες BROOKLYN, οι οποίες ήταν Ιταλικής προέλευσης (φώτο παρακάτω) και στην Ιταλία τουλάχιστον πωλούνται ακόμα,
* η Φυσική Μαστίχα Χίου, σε εκείνη τη φοβερή ρέτρο συσκευασία. Αυτές τις τελευταίες τις αγοράζανε φανατικά οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι και καλά απείχαν από το ν' αγοράζουν "ξενόφερτα χημικά".