katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.079
zouzou μη μου πεις οτι τις κρατησες απο τοτε..zouzou είπε:Τσίχλες "τσιγαράκια" Αστερίξ, με δώρο αυτοκόλλητο!
Προβολή συνημμένου 37950
zouzou μη μου πεις οτι τις κρατησες απο τοτε..zouzou είπε:Τσίχλες "τσιγαράκια" Αστερίξ, με δώρο αυτοκόλλητο!
Προβολή συνημμένου 37950
δεν ηξερα οτι ειναι πιο προσφατες αυτες,εγω επαιρνα μονο εκεινες με τα ανηψακια του Ντοναλντ,οντως ηταν πολυ σκληρες αλλα ειχαν ωραια γευση κατα τη γνωμη μουzouzou είπε:Όχι, όχι δεν είναι πολύ παλιές. Δυο τρία χρόνια πρέπει να τις έχω όμως. Τις βρήκα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Δεν έφαγα καμμία, είναι παν-σκληρές...!
πολυ ωραια πρωτη φορα τη βλεπω..την ειχες κρατησει απο παλια;zouzou είπε:Τσιχλο-μηχανή που λειτουργεί κανονικά (βγάζει τις τσίχλες αν γυρίσεις το μοχλό) και χρησιμεύει και ως κουμπαράς. Μέσα ρετρό τσίχλες μπάλες!
Προβολή συνημμένου 38072
Και αν δεν έχω ταΐσει το συγκεκριμένο μηχάνημα! Με την περισσότερη κίνηση να την έχει τα Σ/Κ που πηγαίναμε ΣαλαμίναD@redevil είπε:Μα κυρίως θυμάμαι, στη γωνία Μαρτίου με Βασιλίσσης Όλγας, ένα μηχάνημα που έμοιαζε με αυτό:
Προβολή συνημμένου 38075
Περιττό να πω, ότι -αν και στραπατσαρισμένο- το μηχάνημα με θύμησε τα παιδικά μου χρόνια....
διαφημιση με τις τσιχλες STIMOROL απο 00:43 - 01:07 λεπτα :BETTY BOOP είπε:Να προσθέσω και τις τσίχλες STIMOROL με γεύση που έκαιγε!
Ήταν λεπτές και στενόμακρες.Από μέσα η ίδια η τσίχλα ήταν ροζ. Θυμάσαι ποιας εταιρείας ήταν;;Aardvark είπε:Τις τσιχλες "Μπουμ" τις θυμαστε ,εγω αμυδρα.Ευκαιρια να τις ξαναθυμηθουμε.
[edit] dead pic [edit]