telonio
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 2.733
Μια φορά και έναν καιρό, όταν δεν υπήρχαν τόσα αυτοκίνητα στους δρόμους και pc και κονσόλες στα σπίτια, σαν παιδιά παίζαμε στο δρόμο μπάλα, κρυφτό, κυνηγητό κλπ κλπ. Κατα 99% κάποιες φορές θα είχε βγεί στο μπαλκόνι ή στο παράθυρο κάποιος από τους γονείς σας και σας φώναζε με το μικρό σας. Η φωνή με το όνομά σας ακούγεται σε ολόκληρη τη γειτονιά και εσείς τρέχετε (φαντάζομαι) προς τα εκεί. πχ Θανάσηηηηηηηηηη, Βαγέληηηηηηηη, Γιώργοοοοοοοο κλπ.
Με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα τα παιδιά δεν παίζουν στους δρόμους και συνεπώς ούτε φωνές από αυτά ή από γονείς. Αρκετά ρετρό σκηνικό δηλαδή. To δικό μου όνομα δεν ηχούσε κατάλληλα για να το φωνάξεις. Το Μάριε δεν πάει να το σύρεις φωναχτά (μα τι γράφω; ). Θυμάμαι όμως την μάνα μου κανα δυο φορές που είχε βγεί στον δρόμο και με φώναζε. Με τα κορίτσια έχω την εντύπωση πως δεν ήταν και τόσο συχνό αυτό το φαινόμενο. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.
All time classic ρετρό κάλεσμα.
Μάριεεεεεεεεεεεεε
Έλα;
ΕΛΑ ΕΔΩ!
Καλά έρχομαι.
ΑΜΕΣΩΣ!
Καλά (την τρέλα μου!)
Με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα τα παιδιά δεν παίζουν στους δρόμους και συνεπώς ούτε φωνές από αυτά ή από γονείς. Αρκετά ρετρό σκηνικό δηλαδή. To δικό μου όνομα δεν ηχούσε κατάλληλα για να το φωνάξεις. Το Μάριε δεν πάει να το σύρεις φωναχτά (μα τι γράφω; ). Θυμάμαι όμως την μάνα μου κανα δυο φορές που είχε βγεί στον δρόμο και με φώναζε. Με τα κορίτσια έχω την εντύπωση πως δεν ήταν και τόσο συχνό αυτό το φαινόμενο. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.
All time classic ρετρό κάλεσμα.
Μάριεεεεεεεεεεεεε
Έλα;
ΕΛΑ ΕΔΩ!
Καλά έρχομαι.
ΑΜΕΣΩΣ!
Καλά (την τρέλα μου!)
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: