Χαμός...TallMan είπε:Έχω εντονότατες αναμνήσεις από αυτά τα ντέρμπι. Περιττό να πω το τι γινόταν στο σχολείο την επόμενη μέρα.
Την μεθεπομενη οταν επαιζαν Σαββατο....TallMan είπε:Έ Περιττό να πω το τι γινόταν στο σχολείο την επόμενη μέρα.
Γιατί να κάνω edit; Η αξία του Γκάλη δεν κρίνεται από το δικό μου post. Κανείς δεν την παραγνωρίζει, αλλά δεν έχω σκοπό να αυτολογοκριθώ. Τα συνθήματα είναι συνθήματα, και το συγκεκριμένο, πολύ διαδεδομένο την εποχή εκείνη. Όσο για τα τρόπαια του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ας το αφήσουμε καλύτερα... Είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που του άξιζαν... αλλά... (δεν μπορώ να πω περισσότερα στο συγκεκριμένο thread).Nemo είπε:Θα σε παρακαλουσα συνθεσσαλονικιε demi να κανεις edit στο post σου.
Αναρρωτησου τι θα ειχε σημερα στην μπασκετικη τροπαιοθηκη του ο Παοκ αν δεν υπηρχε ο Αρης ,και τον οποιο κυνηγουσε λυσσαλεα επι μια 5ετια για να τον φτασει ...
Nemo είπε:Η προετοιμασια περιελαμβανε και την παραλουθηση απο τους παικτες αναλογης ταινιας για δημιουργια κλιματος ....
Ε, καλά, φίλε video80, κόψε κάτι...video80 είπε:Αρης τοτε στο μπασκετ μπορεί και να ειταν το 90 % τον φιλάθλων. Σήμερα αλήθεια ποσοι έχουν απομείνει ? 'Εχει ενδιαφερον τουλάχιστον απο το forum να γίνει αυτό το galop
....η ΑΕΚΑΡΑ του 68 ειχε εναν Αμερικανο που εκανε για μια πενταδα μονος του.alkis21 είπε:Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια παρακολουθούσα τον τελικό του ULEB Cup μεταξύ του Άρη "Θεσσαλονίκης" και της Δυναμό "Μόσχας". Προς τι τα εισαγωγικά; Στην Δυναμό είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Φώτσης, ενώ βοηθός προπονητή ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου και προπονητής ο -σχεδόν Έλληνας πλέον- Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στον δε Άρη, ο μόνος Έλληνας που αγωνίστηκε περισσότερο από 20 λεπτά ήταν ο Γιώργος Σιγάλας. Οπότε είχα να αντιμετωπίσει το εξής τραγελαφικό δίλημμα: Εγώ, ως Έλληνας αλλά μη οπαδός του Άρη, ποια από τις δύο ομάδες υποστήριζα;