Έχω μια ιστορία να πω, δεν ταιριάζει 100% με το παρόν θέμα, αλλά δεν έχω που να το κατατάξω! Ποστάρω εδώ γιατί πρόλαβα να ξενερώσω 1-2 δευτερόλεπτα πριν...σκάσω απο τα γέλοια με το περιστατικό (ευτυχώς δεν γέλασα, κρατήθηκα) Πάω που λέτε κάποτε σε ένα γνωστό μου πιτσιρικά λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου, να μου δανείσει την δισκέτα με το DoubleDragon II για το CPC! Και του λέω: "Θα την πάρω, θα την αντιγράψω και θα σου την φέρω αύριο". Εκείνος με κοιτάζει με το βλέμα της καχύποπτης μεν, αγελάδας δε, και τί μου λέει???: "Χρήστο πάρε το παιχνίδι να το παίξεις αλλα δεν θέλω να το αντιγράψεις, δεν με αφήνει ο αδερφός μου"
Για μια στιγμή τα χασα! Με τα απο 1-2 δευτερόλεπτα σκεφτηκα: "Μα τι λέει ....!!!" Οκ του λέω, δεν θα την αντιγράψω............τώρα μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα!!!
Για την ιστορία έφαγα άλλο ένα ξενέρωμα όταν πήγα σπίτι γιατί τρόμαξα να την αντιγράψω. Τι Discology, τι disk copy απο CPM δοκίμασα , έσφαξα και 2-3 δισκέτες, ούτε που θυμάμαι τι άλλη ταρζανιά έκανα αλλά τα κατάφερα! Ηταν ένα υπέροχο βροχερό χειμωνιάτικο απόγευμα μπροστά στον 6128 μου μαζί με τον αδερφό μου, λιώσαμε στο DD2 !!!