Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Εχω αγορασμενο ενα παιχνιδι στο steam που το γνωριζω απο οταν ηταν σε beta φαση και ονομαζεται graveyard keeper.Το παιχνιδι ειναι σαν το Stardew Valley πχ αλλα σε πιο μακαβριο σκηνικο αφου αναλαμβανουμε τον ρολο του νεκροθαφτη (παλια μου δουλεια για λιγο πριν πολλα χρονια ) σκαβουμε ταφους,θαβουμε τα πτωματα και γενικα κανουμε πολλα και διαφορα.Το γουσταρω τοσο πολυ το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να παιξω με την ανεση μου ζοριζομαι παρα πολυ πρεπει να βλεπω τα κουμπια που παταω και γενικα με γυρναει το μυαλο ακομα και αν αντι για τα WASD βαλω την κινση του χαρακτηρα σε αλλα κουμπια λες και οι καταραμενοι devs που το εφτιαξαν ηταν τοσο δυσκολο να βαλουν επιλογη να μπορουμε να κουναμε τον χαρακτηρα με το ποντικι να επιλεγουμε με το βελακι το που θα παει.
Αν επαιζα με το gamepad θα μπορουσα πχ να βαλω στο gamepad με το joy2key τα κουμπια WASD αλλα το παιχνιδι το παιζω στο μαγαζι που δεν μπορω να εχω το gamepad και γενικα πιο πολυ μαρεσουν τετοια παιχνιδια με το ποντικι.Πως σας βολευει να παιζετε παιχνιδια με το WASD πως την παλευετε και δεν πετατε το πληκτρολογιο η το laptop απο το παραθυρο η μηπως υπαρχει κανενας τροπος με καποιο third party προγραμμα περα του joy2key ωστε να μπορεσω να μετακινω τον χαρακτηρα στην κατευθηνση που θελω με το ποντικι και να γλυτωσω απο το καταραμενο WASD;;;
Αν επαιζα με το gamepad θα μπορουσα πχ να βαλω στο gamepad με το joy2key τα κουμπια WASD αλλα το παιχνιδι το παιζω στο μαγαζι που δεν μπορω να εχω το gamepad και γενικα πιο πολυ μαρεσουν τετοια παιχνιδια με το ποντικι.Πως σας βολευει να παιζετε παιχνιδια με το WASD πως την παλευετε και δεν πετατε το πληκτρολογιο η το laptop απο το παραθυρο η μηπως υπαρχει κανενας τροπος με καποιο third party προγραμμα περα του joy2key ωστε να μπορεσω να μετακινω τον χαρακτηρα στην κατευθηνση που θελω με το ποντικι και να γλυτωσω απο το καταραμενο WASD;;;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: