Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.679
...το βραδυ καμαριερα.
Επικη παραγωγη με Τζεβελεκο, Ηλιοπουλο, Λογοθετη, Γκιωνακη, Τσακωνα, Ασικη και Χρηστο Καλλοου και λοιπους ρετρο ηρωες.
H ταινια αποτελει σταθμο διοτι
1)εχει μια απο τις πλουσιοτερες μουσικες επενδυσεις που εχω δει σε βιντεοταινια (επι τω πλειστω απο Χρηστο Kαλλου και Bedlam)
2)Εχει μαζεμενες δεσποινιδες-δυναμιτες (δειτε πχ 3:01 στο του video)
3)Εχει δωσει τη πρωτη υλη για να φτιαχτει το μυθικο avatar του Stormwatch
Εχω μερικες ερωτησεις
1)Το ξενοδοχειο Vraona Bay υπαρχει ακομα?
2)H Νανα Βενετη (btw η πρωτη της εμφανιση ως ηθοποιου στη παρουσα ταινια) οντως τραγουδαει τη διασκευη του The Letter και του Felicita?
3)Ποιο ειναι το υπεροχο κομματι που τραγουδα ο Καλλοου στο 1:59 του video?
4)Που υπογραφω petition να κυκλοφορησει σε BlueRay 7.1?
[edit]"ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΟΥ - ΔΙΑΣΚΕΥ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.Sorry about that.[/edit]
(να ναι καλα ο ChrisDRI23 απο trashmania!)
Επικη παραγωγη με Τζεβελεκο, Ηλιοπουλο, Λογοθετη, Γκιωνακη, Τσακωνα, Ασικη και Χρηστο Καλλοου και λοιπους ρετρο ηρωες.
H ταινια αποτελει σταθμο διοτι
1)εχει μια απο τις πλουσιοτερες μουσικες επενδυσεις που εχω δει σε βιντεοταινια (επι τω πλειστω απο Χρηστο Kαλλου και Bedlam)
2)Εχει μαζεμενες δεσποινιδες-δυναμιτες (δειτε πχ 3:01 στο του video)
3)Εχει δωσει τη πρωτη υλη για να φτιαχτει το μυθικο avatar του Stormwatch
Εχω μερικες ερωτησεις
1)Το ξενοδοχειο Vraona Bay υπαρχει ακομα?
2)H Νανα Βενετη (btw η πρωτη της εμφανιση ως ηθοποιου στη παρουσα ταινια) οντως τραγουδαει τη διασκευη του The Letter και του Felicita?
3)Ποιο ειναι το υπεροχο κομματι που τραγουδα ο Καλλοου στο 1:59 του video?
4)Που υπογραφω petition να κυκλοφορησει σε BlueRay 7.1?

[edit]"ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΟΥ - ΔΙΑΣΚΕΥ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.Sorry about that.[/edit]
(να ναι καλα ο ChrisDRI23 απο trashmania!)
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: