Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα - Next Generation!

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Ο Στάθης Ψάλτης είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής που «έκλεισε» με τον Ομηρο Ευστρατιάδη για τη νέα βερσιόν της θρυλικής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Θα υποδυθεί τον ρόλο ενός σπαγκοραμμένου και αφηρημένου λυκειάρχη που οι μαθητές του του κάνουν μεγάλη καζούρα. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης θα βρεθεί στο ίδιο ...πλατό με τον δημοφιλή κωμικό μετά από τριάντα χρόνια, αφού είχαν πρωτοσυνεργαστεί το 1980 στην ταινία «Τα καμάκια».

«Ο Στάθης χάρηκε πολύ με την πρόταση που του έκανα και μου είπε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: “Εσύ με ξεκίνησες στο σινεμά κι εσύ θα με τελειώσεις...” Κι αυτό γιατί εκτός από “Τα καμάκια” που τον έχρισα πρωταγωνιστή, του έδωσα την πρώτη ευκαιρία να παίξει στο σινεμά ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία “Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα”» δήλωσε στην «Espresso» ο Ομηρος Ευστρατιάδης. Για τους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο σκηνοθέτης έχει στο μυαλό του -αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει την τελική συμφωνία- τον Κώστα Γκουσγκούνη, τον Σταμάτη Γαρδέλη, τη Βίνα Ασίκη, την Τέτα Κωνσταντά κ.ά. Το τελικό κάστινγκ θα οριστικοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.
Καλα, αν κατσει κανα τετοιο μας βλεπω convoy-RetroManiaX στο σινεμα με δανεικα FZR και Ascona! :)
 
WOW! just wow! νομιζω ειχε ξαναγινει προσπαθεια για remake αλλα δεν τελικα δεν εγινε ή κανω λαθος; οπως και να εχει, με τετοιο καστ θα τα σπαει!

fxaristo για την ειδηση Wally :)
 
υπερκαλτ το διχως αλλο....
 
Πλακα κανεις!! Εδω και 5-6 χρονια συζητουσαμε με κατι φιλους οτι πλακα θα ειχε να βλεπαμε ενα sequel, με τους παλιους μαθητες οικογενειαρχες πλεον, και τα παιδια τους να κανουν τα ιδια, οσα εκαναν κι εκεινοι στο λυκειο...

Το χασμα των γενεων στην κωμικη του φαση.
 
Ο Ντουζος δεν θα σκασει? Τον εβλεπα αρκετα συχνα το καλοκαιρι στα Λουτρα Ωραιας Ελενης
 
joe είπε:
Ο Ντουζος δεν θα σκασει? Τον εβλεπα αρκετα συχνα το καλοκαιρι στα Λουτρα Ωραιας Ελενης
Ειναι λενε αδυνατος τωρα ε;; Που ακριβως τον εβλεπες; Κι εμεις εκει ημαστε τον Αυγουστο. Βεβαια για μπανιο κατεβαιναμε στην Αλμυρη, αλλα καθομασταν συχνα και τρωγαμε στα Λουτρα.
 
Χαμός δικέ μου! Θα καραφλιάσει το σύμπαν!
 
DoctorGalifrean είπε:
Ειναι λενε αδυνατος τωρα ε;; Που ακριβως τον εβλεπες; Κι εμεις εκει ημαστε τον Αυγουστο. Βεβαια για μπανιο κατεβαιναμε στην Αλμυρη, αλλα καθομασταν συχνα και τρωγαμε στα Λουτρα.
Ακριβως στην Αλμυρη ημουν ;) τον πετυχαινα στο Κοκοσι ειχε και ενα trailer με μια γουρουνα μικρη και εβαζε τον πιτσιρικα του να οδηγαει στην αλανα. Δεν ηταν χοντρος οπως παλια αλλα και αδυνατο δεν τον λες :p
 
joe είπε:
Ακριβως στην Αλμυρη ημουν ;) τον πετυχαινα στο Κοκοσι ειχε και ενα trailer με μια γουρουνα μικρη και εβαζε τον πιτσιρικα του να οδηγαει στην αλανα. Δεν ηταν χοντρος οπως παλια αλλα και αδυνατο δεν τον λες :p
Καλη φαση!! Φετος θα εχω το νου μηπως τον δω :D

Μακαρι να παιξουν ολοι ή οι περισσοτεροι απο τα 2 πρωτα που ηταν φυσικα και τα καλυτερα...
 
Εαν πραγματικά γίνει η ταινια ,την περιμένω πως και πως!!

Θα είθελα και τον Νότη Πιτσίλο στο cast (τι κρίμα που πέθανε),super κομικός.

Ασίκη-Κωνσταντα-Γαρδέλης και συμπληρονω : Τέτα Ντουζου - Βανεσσα Τζελβέ -Σπυρος Ιωαννου - Πανος Σουπιαδης -Νίκος ζιαγγος -Νανα Βενέτη (υπάρχουν και αλλοι στο βάθος του μοιαλού μου αλλα δεν τους θυμάμε τώρα ...!)

Μακάρι αυτη η ιδέα να πραγματοποιοιθεί.Μακάρι
 
Άντε και το "Άγριες Πλάκες στα θρανία" τώρα! Τάσο Προύσαλη, Στηβ Ντούζο, ζούμε για να σας ξαναδούμε!
 
''Αγριες πλάκες στα θρανια Νο3 '' πολυ καλύ ιδέα!!!

Αλλα με τους ιδιους συντελεστές.(αραγε ζουνε όλοι ? ρωταω γιατι έχουν εξαφανιστει απο προσωπου γής).
 
Μόνο σε έμενα μου φαίνεται λίγο "ξεκάρφωτος" ο Ψάλτης στο κάστ που λέει η είδηση?

Εγώ είχα διαβάσει κάπου αλλού πως θα παίζουν οι ηθοποιοί των παλιών ταινιών αλλά θα κάνουν τους δασκάλους, οι οποίοι θα τραβάν τα πάνδεινα από τους καινούριους μαθητές του Λυκείου, και πως την διευθύντρια του σχολείου θα την κάνει η Πάνια!
 
theoritikos είπε:
Μόνο σε έμενα μου φαίνεται λίγο "ξεκάρφωτος" ο Ψάλτης στο κάστ που λέει η είδηση? Εγώ είχα διαβάσει κάπου αλλού πως θα παίζουν οι ηθοποιοί των παλιών ταινιών αλλά θα κάνουν τους δασκάλους, οι οποίοι θα τραβάν τα πάνδεινα από τους καινούριους μαθητές του Λυκείου, και πως την διευθύντρια του σχολείου θα την κάνει η Πάνια!
ωχ... ειπαμε cult... οχι trash...
 
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ ΑΝ ΘΕΣ ΑΜΙΣΘΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ...ΡΙΞΕ ΠΟΣΤ!! :)
 
Πόπω Wally super η ιδέα σου!!! Αυτο (τουλάχιστον για μένα) είναι ονειρο ζωής.
 
Ναι ρε παιδια, καλη ιδεα, αλλα κομπαρσους-παιδια θα θελει ο ανθρωπος, για να κανουν τους μαθητες...

Τι να μας κανει εμας τους ρετρομαθητες;;
 
Αν και δεν βίωσα τα αθάνατα 80s και παρόλο που έχω δει στο Alter την ταινία ίσα με 50 φορές, χάρηκα για το νέο, αλλά δεν θα πάρω μέρος στην audition έχω εγώ κοτζάμ Πανελλήνιες, χα, θα την δω στο σινεμά την ταινία.... . Θα ξαναζήσουμε retroκαταστάσεις.
 
Πίσω
Μπλουζα