Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 101
Γιά να δούμε τι θα δούμε!!!
Να σε ρωτησω κατι...;;DianaTheSuperstar91 είπε:Αν και δεν βίωσα τα αθάνατα 80s και παρόλο που έχω δει στο Alter την ταινία ίσα με 50 φορές, χάρηκα για το νέο, αλλά δεν θα πάρω μέρος στην audition έχω εγώ κοτζάμ Πανελλήνιες, χα, θα την δω στο σινεμά την ταινία.... . Θα ξαναζήσουμε retroκαταστάσεις.
retromaniax φυσικά, δέχομαι την πλάκα καλέ...DoctorGalifrean είπε:Να σε ρωτησω κατι...;; Αν γραφεις πανελληνιες και μπαινεις εδω... σε ποιο φορουμ θα μπαινεις σε 20 χρονια???
Εμεις μπαινουμε εδω για να θυμομαστε τα χρονια που διναμε πανελληνιες
Εννοειται πως κανω πλακα. Ειναι ωραιο να μοιραζομαστε πολλοι, ομορφες αναμνησεις.
(Εγω οταν ημουν στο γυμνασιο ειχα κολλημα με τα '60s, μια ζωη ρετρο ημουν...)
DoctorGalifrean είπε:Ναι ρε παιδια, καλη ιδεα, αλλα κομπαρσους-παιδια θα θελει ο ανθρωπος, για να κανουν τους μαθητες...Τι να μας κανει εμας τους ρετρομαθητες;;
Έλα βρε don,ποιος Μπόγρης τώρα,ακόμη και ο Νούσιας,που ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει σπουδάσει το αντικείμενο (δε ξέρω αν ο Μπόγρης το έχει σπουδάσει βέβαια,χώρια που αυτό δε λέει πάντα κάτι φυσικά..) έχει κάνει πολύ,μα πολύ,καλύτερες ταινίες από τον Μπόγρη...don dokken είπε:Μονο ο θεος Μπογρης μπορει να φερει εις περας τετοια εγχειρηματα..
Το καλτ δε το σπουδαζεις!η το χεις η δεν το χεις.. και ο Αιζενσταιν εκανε καλυτερες ταινιες απ το Μπογρη..manos426f είπε:Έλα βρε don,ποιος Μπόγρης τώρα,ακόμη και ο Νούσιας,που ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει σπουδάσει το αντικείμενο (δε ξέρω αν ο Μπόγρης το έχει σπουδάσει βέβαια,χώρια που αυτό δε λέει πάντα κάτι φυσικά..) έχει κάνει πολύ,μα πολύ,καλύτερες ταινίες από τον Μπόγρη...
Όσο για το νέο,θεωρώ ΣΙΓΟΥΡΗ τη συμμετοχή του Στηβ Ντούζου!
(όσο ΑΠΙΘΑΝΗ θεωρώ και την οποιαδήποτε περίπτωση συμμετοχής του Τάσου Προύσαλη...)
Το ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ ;don dokken είπε:και ο Αιζενσταιν εκανε καλυτερες ταινιες απ το Μπογρη..So what?
τι καταλαβε;