trabakoulas
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 0
εντάξει σίγουρα παίζει ρόλο και πόσο καλά τα πάει το συγκεκριμένο recorder με συγκεκριμένο media, τι wrting strategies έχει το καθένα κτλ και σίγουρα κάθεται λίγο περίεργα να βλέπουμε παλαιότερα recorders να τα πηγαίνουν καλύτεραWally είπε:Παιδες οτι και να ειναι το dye, δεν δικαιολογειται το 3 ετων γραφτηρι να τα γραφει χαρτι (και μιλαμε για εγγραφες απαιτησεων λογω προορισμου) και το νεο να καιει 1 στα 4...
πάραυτα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το media όπως ειπώθηκε και μιας και μιλάς για εγγραφές απαιτήσεων νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείς τα verbatim, τα οποία πλέον είναι σε λογική τιμή 15 ευρώ η δεκάδα περίπου
γιατί ο μόνος λόγος ν'αγοράσεις κάτι άλλο αντί για verbatim είναι η τιμή
θυμάμαι πιο παλιά που κάνανε 2,5/3 ευρώ το ένα.... :zip:
τότε ναι ηταν ακριβά, τώρα πλέον είναι σε λογική τιμή νομίζω, σε σχέση και με τα υπόλοιπα πάντα και δεν βρίσκω λόγο να μην τα προτιμήσω, ακόμα κι αν το παλιό μου recorder καταφέρνει και γράφει π.χ. τα maxell, γιατί προσωπικά δεν μου αρκεί απλά να καταφέρει να τα γράψει
αλλιώς δεν θα'παιρνα και taiyo-yuden ή that's για single-layer dvd, αλλά ότι να'ναι μιας και άλλα γράφονται
αλλά δεν αρκεί απλα να γραφτεί ένα δισκάκι για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ε;