Σάντα Μπάρμπαρα (Santa Barbara)

Εορταστικές κάρτες και τρέιλερ από το MEGA. Ευχές από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς Santa Barbara. Μεταδόθηκε το1990.
ακριβώς τέτοια εποχή μην πω και μέρα (23/12/1990) παίζονταν αυτό το τρέιλερ.Το θυμάμαι γιατί σαν σήμερα είχαμε πάρει το τραίνο οικογενειακώς και κατεβήκαμε κάτω στην Αθήνα για τις γιορτές.Πως περάσαν 30 χρόνια από τότε!
 
Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς Σάντα Μπάρμπαρα (Santa Barbara) μας εύχονται Καλό Πάσχα στα Ελληνικά. Μεταδόθηκε 02 Απριλίου 1991 στο Mega.
 
Λοιπόν θυμάμαι σε ένα επεισόδιο ο Κρουζ είχε αποκλειστεί κάπου με μια που δε θυμάμαι πως την έλεγαν κ για να μην τη θυμάμαι δε θα είχε μόνιμο ρόλο. Εκεί που ήταν αποκλεισμένοι έκανε πολύ κρύο κ <αναγκάστηκαν> να κάνουν σεξ για να ζεσταθούν. Αλλά αυτή θυμάμαι πολύ καλά πως τον πολιουρκούσε ερωτικά....Αν κάποιος θυμάται το στόρι ας πει παρακαλώ
Δεν είχε κρύο, ο Κρουζ είχε πολύ πυρετό και ήταν σε παραλήρημα, σε ένα φάρο ήταν και η Τορι έμεινε έγκυος και γέννησε τον Τσιπ.
 
Μια άλλη μορφή της σειράς που θυμήθηκα (στα επεισόδια που έδειχνε το mega το 1993) ήταν ένας τύπος που ντύνονταν σαν τρανσέξουαλ αλλά ήταν στρέιτ.. νομίζω Bunny λεγόταν και κάτι ήταν γνωστός της Τζίνα... φευγαλέα το είχα πετύχει ένα επεισόδιο μιας και τότε δεν το έβλεπα αλλά νομίζω πως έτσι λεγόταν ο χαρακτήρας. Τώρα ιδιωτικός ντετέκτιβ ήταν κάτι τέτοιο.
 
Εδώ και 3 μέρες,έχω βρει αυτή την σελίδα σχετική με την Santa Barbara. Έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί μου θύμισε κάποιες πλοκές,υποπλοκές, χαρακτήρες (πρωταγωνιστές και δευτερεύοντες) που είχα ξεχάσει εντελώς. Θυμήθηκα τον χαρακτήρα του Dr. Justine που ήταν γείτονας της Kelly,αλλά έκρυβε πως ήταν ψυχίατρος,λίγο πριν η Κέλλυ μπει στην ψυχιατρική κλινική

 
Επίσης είχα εντελώς ξεχάσει μια χαρακτηριστική ιστορία με την Ήντεν στην Γιούτα που πέφτει θύμα της Έλενα Νίκολας στα χιόνια.
 
Πίσω
Μπλουζα