Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nα δω φωτο με αυτη την αμφιεση και να πεσω κατω...:tongue:D@redevil είπε:Οπότε σκάω μύτη στο γραφείο με σαγιοναρούλες ροζ και τυρκουάζ t-shirt & χαβανέζικη βερμούδα στην ίδια απόχρωση!
Έχεις το λόγο μου - σε καλοκαιρινή ρετροσυνάντηση εδώ, θα βάλω ειδικά αυτά τα ρούχα, για να τα δεις!stayros είπε:Nα δω φωτο με αυτη την αμφιεση και να πεσω κατω...:tongue:![]()
Αυτές είναι οι politically correct χρήσεις.D@redevil είπε:Μερικές από τις ρετρό χρήσεις αναφέρθηκαν ήδη (τρέξιμο, μήλα, κουτσό, ποδηλασία) - εγώ απλά να προσθέσω ότι ήταν προαπαιτούμενες σε θάλασσες που δεν ήξερα το βυθό τους ή όταν είχε αχινούς!![]()
Οπότε αντίστοιχα οι του ναυτικού θα έπρεπε να παίρνουν φτερωτούς Πήγασους, αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν παίρναμε τίποτε (1989-90). Δεν ξέρω βέβαια γι' αυτούς που υπηρετούσαν σε πλοία, εγώ την έβγαλα στο Ναύσταθμο (δεν είχα βύσμα, απλώς μπόλικα χρόνια στην πλάτη και μεταπτυχιακό).Thor είπε:.Στη αεροπορία ...αυτοί που δεν πρόλαβαν πήραν admiral
Χαχα κάπως έτσι. Ίσως βέβαια φταίει ότι τότε αρχήγός ο ΓΕΕΘΑ ήταν ναύαρχος...elephadas είπε:Οπότε αντίστοιχα οι του ναυτικού θα έπρεπε να παίρνουν φτερωτούς Πήγασους, αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν παίρναμε τίποτε (1989-90). Δεν ξέρω βέβαια γι' αυτούς που υπηρετούσαν σε πλοία, εγώ την έβγαλα στο Ναύσταθμο (δεν είχα βύσμα, απλώς μπόλικα χρόνια στην πλάτη και μεταπτυχιακό).