Σε ποια ταινία θα θέλατε να......''εισβάλλετε'';;;

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dimitri10b
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα ηθελα να μπω στο Ξυπνα Βασιλη και να αγοραζε ο Βασιλης Βασιλακης εκεινο το ατιμο το λαχειο που κερδισε τα 2 εκατομμυρια δραχμες, ποσο τεραστιο το 1968!
Εδιωξε μια φορα τον λαχειοπωλη ο Βασιλακης, τον εδιωξε δυο, τρεις, τεσσερις και πεσανε και κατι σφαλιαρες. Ε, ας το επαιρνε στο τελος το λαχειακι να μην τον βλεπαμε μετα τον ηρωα να κλαιει μονος του στην γωνια οταν οι αλλοι τρεις πανηγυριζαν.
 
Οι ταινίες που θα ήθελα να εισβάλλω συνδέονται αποκλειστικά με τις δεκαετίες των πιο όμορφων αναμνήσεων μου και αυτές ειναι οι δεκαετίες '70 & '80. Την δεκαετία του '70 θα ήθελα να συμμετάσχω έστω και σαν απλός κομπάρσος στις υπέροχες ταινίες του Κονιτσιώτη που απεικόνιζαν μια Ελλάδα γεμάτη φως, ήλιο, καλοκαιρινά υπέροχα θαλασσινά τοπία, ερωτισμό και ρομαντισμό (τι συνδυασμός!) στο έπακρο και να ένιωθα να με αγκαλιάζει και να με σαγηνεύει η γοητευτική αύρα της Θεάς Κορίνας Τσοπέη!
Την δεκαετία '80, θα ήθελα να συμμετέχω σε όλες τις νεανικές ταινίες της εποχής προεξαρχούσης του θρυλικού Ροζ Γάτου, για να απολαύσω την ανεμελιά την πραγματική διασκέδαση , τα αγνά και ανιδιοτελή φλερτ, την αυθεντική γοητεία των κοριτσιών της εποχής (καμμία σχέση με τις ρετουσαρισμένες σιλικονούχες και ψεύτικες ξιπασμένες της εποχής μας}.
Στις ταινίες που δεν θα ήθελα με τίποτα να εισβάλλω ήταν του Φώσκολου αφενός για να μην φάω καμμιά ξώφαλτση από κανένα μπράβο ή να πέσει πάνω μου καμμιά μπουλντόζα (με τόσο ξύλο που έχει πέσει στις ταινίες του Νικ, ο Ρόκυ μπροστά του κάνει μπάνιο με μπρατσάκια).
Αφετέρου θα ήθελα να γλιτώσω την μακάβια πιθανότητα να βρεθώ μπροστά σε τυχαία φέτρετρα ή αντί στην νυχτερινή μου διασκέδαση σε καμμιά φημισμένη ντίσκο της εποχής να πέσω φάτσα κάρτα με κανένα Κοιμητήριο (μπρρρ)
 
Θα ήθελα να εισβάλω στην ταινία "Μια τρελή τρελή οικογένεια" και να σούρω τα εξ αμάξης στους περισσότερους χαρακτήρες, γιατί είναι άκρως εκνευριστικοί.
 
Πίσω
Μπλουζα