Σε ποια ταινία;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
78 στα 80

Η αληθεια ειναι πως ηταν πανευκολο. Για νηπιαγωγειο. :D

9 στα 10. Εχασα την ερωτηση που βλεπουμε την Δεσπω Διαμαντιδου με τον Γουντι Αλεν.

Από ποιο καρέ η ταινια;

Συνημμένα

• img_1_1725356193302~2.jpg
    img_1_1725356193302~2.jpg
    60,5 KB · Προβολές: 3
Από ποιο καρέ η ταινια;

Την εχω δει. Πολυ παλια ταινια η "Ευα". Η παντρεμενη που βαριεται την ζωη της κι ενω κανει διακοπες στο νησι, για να σκοτωσει την ωρα της ξεμυαλιζει τον Αλεξανδρακη. Δεν θυμαμαι το ονομα της πρωταγωνιστριας, αλλα ηταν πολυ ωραια γυναικα και μου ειχε κανει εντυπωση.

Την εχω δει. Πολυ παλια ταινια η "Ευα". Η παντρεμενη που βαριεται την ζωη της κι ενω κανει διακοπες στο νησι, για να σκοτωσει την ωρα της ξεμυαλιζει τον Αλεξανδρακη. Δεν θυμαμαι το ονομα της πρωταγωνιστριας, αλλα ηταν πολυ ωραια γυναικα και μου ειχε κανει εντυπωση.
Πολύ σωστη

Aπο ποια ταινία;

Συνημμένα

• GWi3xN0XAAIZEO7.jpeg
    GWi3xN0XAAIZEO7.jpeg
    41,4 KB · Προβολές: 6
Και μια τελευταία από ποια ταινία το καρε;

Συνημμένα

• Ζήσεγιατηναγάπημας1968~2.jpg
    Ζήσεγιατηναγάπημας1968~2.jpg
    9,4 KB · Προβολές: 1
3/3 σήμερα ευγε επίσης ωραία ταινία. Αχ μου τελείωσαν οι ταινιες μεμας, Θάνου και τι θα γίνω, δεναν εξαιρετικά υποκριτικα

Την ειδες προσφατα; Εγω πριν απο δυο χρονια περιπου και μου αρεσε πολυ η ανατροπη που ειχε στο τελος.

Την ειδες προσφατα; Εγω πριν απο δυο χρονια περιπου και μου αρεσε πολυ η ανατροπη που ειχε στο τελος.
Μόλις τώρα και την λάτρεψα και την ανατροπή την είχα προβλέψει να πω την αλήθεια, φώναζε..

Μόλις τώρα και την λάτρεψα και την ανατροπή την είχα προβλέψει να πω την αλήθεια, φώναζε..

Αυτο το παλικαρι, ο Μουτσιος, ενα καλο δεν εκανε, σε μια ταινια εστω να εχουμε να λεμε. :D

Τελικά @Bambinella , η πατρα έβγαλε ταλέντο ως προς το δράμα, η Μέμα κατάφερε να ερμηνεύσει τον ρόλο χωρίς να είναι υπερβολικά μελο, δηλ.δεν ξεπερνούσε τα ορια

Τελικά @Bambinella , η πατρα έβγαλε ταλέντο ως προς το δράμα, η Μέμα κατάφερε να ερμηνεύσει τον ρόλο χωρίς να είναι υπερβολικά μελο, δηλ.δεν ξεπερνούσε τα ορια

Εχεις δικιο. Γιατι το τελευταιο διαστημα ειδα μαζεμενες δυο ταινιες με την Ελντα Αθανασακη και αναφωνησα "Θεε μου, τι ειναι αυτο;"

Δηλαδη, ενταξει, αισχος.

Εχεις δικιο. Γιατι το τελευταιο διαστημα ειδα μαζεμενες δυο ταινιες με την Ελντα Αθανασακη και αναφωνησα "Θεε μου, τι ειναι αυτο;"

Δηλαδη, ενταξει, αισχος.
Αν και πάλι είχαν υπερβολές οι ταινιες του ζεύγους κατάφερναν να τις παίρνουν ως αλληλοφανεις, μπραβο στην μεμα αξιζε καλύτερα

Πίσω
Μπλουζα