Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.269
Φανταστητε εκει που ειστε αραχτοι στην καναπεδαρα σας και παιζετε καποιο αγαπημενο παιχνιδι στην κονσολα σας η καθεστε μπροστα στην οθονη του pc η σε σκαμπο να θυμηθουμε και τα παλια μπροστα στην καμπινα σας και παιζεται πχ wonder boy in monsterlan μια τεραστια εκτυφλωτικη λαμψη καλυπτη το δωματιο και μια φωτεινη ακτινα σαν ενα αορατο χερι σας τραβαει μεσα στην οθονη και οταν ξυπνησετε αφου ειχατε λιποθυμησει αντιλαμβανεστε πως βρισκεστε στον κοσμο του παιχνιδιου και εσεις ειστε ο ηρωας που πρεπει να φερει εις περας την αποστολη του εκαστοτε παιχνιδιου.
Αν αυτο το σεναριο υπηρχε μια πιθανοτητα στο τρισσεκατομυριο να γιννει σε ποιο παιχνιδι θα θελατε να ζουσατε και να ησασταν εσεις ο ηρωας του παιχνιδιου που θα πολεμησει με το κακο για να ελευθερωσει την πριγκιπησα πχ;;;;
Εγω παντως θα ηθελα να μπω στον σκοτεινο κοσμο του Ghosts'n Goblins και ως αλλος αρθουρος με την πανοπλια μου να ριχτω στην μαχη εναντια στον σατανικο Astaroth και στα τσιρακια του.Απλα μαζι με ολα τα αλλα διαθεσιμα οπλα θα ειχα και καποια δεικα μου που θα με εδειναν της δυναμεις να κατατροπωσω ολους τους εχθρους σε χρονο μηδεν

Προβολή συνημμένου 114570
Αν αυτο το σεναριο υπηρχε μια πιθανοτητα στο τρισσεκατομυριο να γιννει σε ποιο παιχνιδι θα θελατε να ζουσατε και να ησασταν εσεις ο ηρωας του παιχνιδιου που θα πολεμησει με το κακο για να ελευθερωσει την πριγκιπησα πχ;;;;

Εγω παντως θα ηθελα να μπω στον σκοτεινο κοσμο του Ghosts'n Goblins και ως αλλος αρθουρος με την πανοπλια μου να ριχτω στην μαχη εναντια στον σατανικο Astaroth και στα τσιρακια του.Απλα μαζι με ολα τα αλλα διαθεσιμα οπλα θα ειχα και καποια δεικα μου που θα με εδειναν της δυναμεις να κατατροπωσω ολους τους εχθρους σε χρονο μηδεν

Προβολή συνημμένου 114570