Σε ποιο κόσμο των videogames θα θέλατε να ζούσατε και να ήσασταν ο ήρωας;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Φανταστητε εκει που ειστε αραχτοι στην καναπεδαρα σας και παιζετε καποιο αγαπημενο παιχνιδι στην κονσολα σας η καθεστε μπροστα στην οθονη του pc η σε σκαμπο να θυμηθουμε και τα παλια μπροστα στην καμπινα σας και παιζεται πχ wonder boy in monsterlan μια τεραστια εκτυφλωτικη λαμψη καλυπτη το δωματιο και μια φωτεινη ακτινα σαν ενα αορατο χερι σας τραβαει μεσα στην οθονη και οταν ξυπνησετε αφου ειχατε λιποθυμησει αντιλαμβανεστε πως βρισκεστε στον κοσμο του παιχνιδιου και εσεις ειστε ο ηρωας που πρεπει να φερει εις περας την αποστολη του εκαστοτε παιχνιδιου.

Αν αυτο το σεναριο υπηρχε μια πιθανοτητα στο τρισσεκατομυριο να γιννει σε ποιο παιχνιδι θα θελατε να ζουσατε και να ησασταν εσεις ο ηρωας του παιχνιδιου που θα πολεμησει με το κακο για να ελευθερωσει την πριγκιπησα πχ;;;; :D :p

Εγω παντως θα ηθελα να μπω στον σκοτεινο κοσμο του Ghosts'n Goblins και ως αλλος αρθουρος με την πανοπλια μου να ριχτω στην μαχη εναντια στον σατανικο Astaroth και στα τσιρακια του.Απλα μαζι με ολα τα αλλα διαθεσιμα οπλα θα ειχα και καποια δεικα μου που θα με εδειναν της δυναμεις να κατατροπωσω ολους τους εχθρους σε χρονο μηδεν :p :p:p

Προβολή συνημμένου 114570
 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ LOOOOOOOOOOOOOOOL δεν έχει μείνει άντερο!!!!!

Εγώ πάλι θα ήθελα να ζω στο Tree Zone 2η πίστα στο Super Mario Land 2.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΟ!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Στο θεμα τωρα, να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να ειμαι ηρωας σε video game μεγαλη πιεση και πολλες κακουχιες! Nα εξαρταται απο μενα η σωτηρια του κοσμου;; Να αντιμετωπιζω ορδες απο τερατα και περιεργα πλασματα;; Μπαααααα αστο καλυτερα προτιμω να με χωριζει η αποσταση της τηλεορασης :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mαλλον θα προτιμουσα καποιο leisure suite larry:p

lary.jpg
 
Ωραίο θέμα, indeed! :)

Σ' ένα οποιοδήποτε Tomb Raider!

Lara kicks ***! :)

Fact!
 
Μάλλον στo Prince of percia....
 
Eγω στο Legend of Zelda! Xαλαρά να πίνουμε ουζάκια στην υγειά του Hyrule king! Έτσι σε θελω, αραχτό και να μη κάνεις τίποτα..

 
Δύο κόσμοι θα με ενδιέφεραν να συμμετάσχω ενεργά. Ένας είναι του Zelda και ειδικά του Ocarina of Time ή Twilight Princess.

Δεν θα έλεγα όχι και για την Azeroth όμως, καθότι έχω ξοδέψει άπειρο χρόνο στις περιοχές της.
 
Δεν το συζητάω, θα ήθελα να ήμουν στον κόσμο του Quest For Glory ή στο King's Quest
 
Σχολιο: καλα, μονο κονσολάδες απαντατε εδω; :ρ

Καποια παιχνιδια των 90ς ηταν αρκετα πετυχημενα στο να αναμειγνύουν χαρακτηριστικά αρχέτυπα απο ένα κόνσεπτ. δημιουργώντας χαρακτηριστικούς, αρχετυπικούς κόσμους, είτε προκειται για cyberpunk είτε για fantasy. Θα ηθελα λοιπον να περασω (ως τουριστας μαλλον) απο καποιο σκοτεινο cyber κοσμο, οπως πχ του System Shock που ειναι τοσο αρχετυπικα φτιαγμενος (και καλοφτιαγμενος) που ειναι σαν να ζεις την επιτομη του cyberpunk.

Ενας απο τους πιο φανταστικους κοσμους ειναι ο πλανητης οπου διαδραματιζεται το RPG Albion, που, παροτι το εχω παιξει ελαχιστα, με εχει κερδισει με το βαθος και το λεπτομερες σεναριο.

(Δε μου βγαζει κανενας απο το μυαλο οτι απο αυτο εμπνευστηκε ο Καμερον για το Avatar :D )

Για πιο τριπάρισμα φάσεις, θα μου αρεσαν οι κόσμοι των παιχνιδιων Myst.
 
Καλά... η εικόνα στην αρχή... έλιωσα! :rofl:

Θα ήθελα να ήμουν ο Dante στο Devil May Cry 1... Πιο cool, πεθαίνεις!!! :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

 
Diogr είπε:
Δεν το συζητάω, θα ήθελα να ήμουν στον κόσμο του Quest For Glory ή στο King's Quest
Μολις τωρα εριχνα μια ματια στο πρώτο-πρώτο (EGA version) Quest for Glory, οταν ακομα ηταν Hero's Quest, και θυμηθηκα ποσο ατμοσφαιρικο μου φαινοταν, πιο πολυ και απο το VGA remake.

Α, και φυσικα και το εξωτικό νησί του Larry 3 :D :D
 
Η εικόνα στην αρχή του θέματος είναι όλα τα λεφτά! Noμίζω ότι θα ήθελα να είμαι στο πρώτο Alone in the dark, που είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Θα προτιμούσα όμως να μπορώ να τρέχω πιο γρήγορα από τον κύριο αυτόν του παιχνιδιού, που σου βγάζει την ψυχή μέχρι να αποφύγει ένα τέρας :) Το πόση ώρα θα άντεχα χωρίς να με κατασπαράξουν, είναι άλλο θέμα...
 
Χαχαχαχαχαχα, έχω πάθει σπασμούς με την εικόνα του Μπίλη στο πρώτο post!!! :bow:

Θα "κλέψω" λίγο, αφού δεν είναι πραγματικός "κόσμος", αλλά θα ήθελα να είμαι ο οδηγός στο OutRun: γαλάζιοι ουρανοί, κόκκινη Testarossa, γκάζι στο πάτωμα and not a thought in the world...α, και μια ξανθιά στην θέση του συνοδηγού. :boss:
 
Πολύ πρωτότυπο θέμα! Εύγε! Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

Ο πρώτο κόσμος που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Serenia από το Myst Revelations, πανέμορφος κόσμος, ωραίο κλίμα και αρκετές γυναίκες:

serenia4.jpg

Ο δεύτερος είναι αυτός του Okami, απολάμβανα να περιφέρομαι στον κόσμο του:

2_Okami.jpg
 
Θα ήθελα να ήμουν ο μπλε στο γκόζμο του Ταμπλ Τράκον
 
εγω παλι θα ηθελα να ημουν στο κοσμο του Μαριο ειχε τα παντα θαλασσες καστρα συνεφα χιονια σπηλιεσ τι κσλητερο?
 
Πίσω
Μπλουζα