καλα σποκ, μπραβο, οι περισσοτεροι αγαπησαν αυτόν τον χαρακτήρα, καλα και εγω τα έχω ξεχασει, μνημες ασθενείς πχ τον δικο μου δεν το θυμαμαι καν, δοκτωρ μποουνς κατι τετοιο.perlastar είπε:Moυ έβγαλε το "Long ago from Legend" στο πρώτο και στο δεύτερο είμαι ο Spock. Διασκεδαστικά τεστάκια, κρίμα που δεν έχω ιδέα γι'αυτά που μου βγήκαν.
billy είπε:Τα δικά μου είναι "you should live in ΤΗΕ LABYRINTH", και "you are KIRK". (αν και τα αποτελέσματα δεν νομίζω ότι ανταποκρίνονται 100% στις επιλογές μου )
μακαρι να το ξαναβαζε το σταρ τρεκ, ημουνα και εγω μικρουλα και δεν μπορω να το βρω και σημερα στα βιντεοκλαμπkaterinak είπε:billy τα ιδια ακριβως ετυχαν και σε μενα,ο "Λαβυρινθος" εχει καμμια σχεση με την ταινια;Οσο για το Star Trek: ημουν πολυ μικρη οταν ετυχε να το δω στην τηλεοραση και φοβομουν κιολας αυτα τα περιεργα αυτια που ειχαν οι ηρωες της σειρας
Καλά, αυτό εννοείται!αριαδνη είπε:[...]( να πω πάλι παιδια ότι αυτά τα κουιζακια είναι απλα για να γελάσουμε και να περάσουμε καλά)
Mάλιστα κυρία Βασικά, έχω δει κάτι σκόρπια κι εγώ μικρή, αλλά ποτέ δεν έκατσα να ασχοληθώ σοβαρά με αποτέλεσμα να μη θυμάμαι τίποτα. Μου άρεσε πάντως η περιγραφή του Σποκ και μου ταιριάζει αρκετά θα έλεγα.D@redevil είπε:Λολ!!!!
Φαντάζομαι ότι τα αγγλικά σου είναι καλά!
Ξεκινάς να βλέπεις από το The Original Series και φτάνεις ίσα με σήμερα!
Προβολή συνημμένου 104137
bambinella 100 είπε:Ευχαριστω, billy! Κουκλος ο ατιμος ο Khan!
Yep, στην γνωστή ταινία αναφέρεται.katerinak είπε:billy τα ιδια ακριβως ετυχαν και σε μενα,ο "Λαβυρινθος" εχει καμμια σχεση με την ταινια;Οσο για το Star Trek: ημουν πολυ μικρη οταν ετυχε να το δω στην τηλεοραση και φοβομουν κιολας αυτα τα περιεργα αυτια που ειχαν οι ηρωες της σειρας
billy είπε:Yep, στην γνωστή ταινία αναφέρεται.
Oσο για τα "περίεργα αυτιά", η αλήθεια είναι πως έχουν την κακή συνήθεια να ξεφυτρώνουν στα πιό απίθανα μέρη (οπότε απλά τα πετάμε, όπως κάνει