καλα σποκ, μπραβο, οι περισσοτεροι αγαπησαν αυτόν τον χαρακτήρα, καλα και εγω τα έχω ξεχασει, μνημες ασθενείς πχ τον δικο μου δεν το θυμαμαι καν, δοκτωρ μποουνς κατι τετοιο.perlastar είπε:Moυ έβγαλε το "Long ago from Legend" στο πρώτο και στο δεύτερο είμαι ο Spock. Διασκεδαστικά τεστάκια, κρίμα που δεν έχω ιδέα γι'αυτά που μου βγήκαν.
billy είπε:Τα δικά μου είναι "you should live in ΤΗΕ LABYRINTH", και "you are KIRK". (αν και τα αποτελέσματα δεν νομίζω ότι ανταποκρίνονται 100% στις επιλογές μου)
μακαρι να το ξαναβαζε το σταρ τρεκ, ημουνα και εγω μικρουλα και δεν μπορω να το βρω και σημερα στα βιντεοκλαμπkaterinak είπε:billy τα ιδια ακριβως ετυχαν και σε μενα,ο "Λαβυρινθος" εχει καμμια σχεση με την ταινια;Οσο για το Star Trek: ημουν πολυ μικρη οταν ετυχε να το δω στην τηλεοραση και φοβομουν κιολας αυτα τα περιεργα αυτια που ειχαν οι ηρωες της σειρας
Καλά, αυτό εννοείται!αριαδνη είπε:[...]( να πω πάλι παιδια ότι αυτά τα κουιζακια είναι απλα για να γελάσουμε και να περάσουμε καλά)
Mάλιστα κυρίαD@redevil είπε:Λολ!!!!
Φαντάζομαι ότι τα αγγλικά σου είναι καλά!
Ξεκινάς να βλέπεις από το The Original Series και φτάνεις ίσα με σήμερα!
Προβολή συνημμένου 104137
bambinella 100 είπε:Ευχαριστω, billy! Κουκλος ο ατιμος ο Khan!![]()
Yep, στην γνωστή ταινία αναφέρεται.katerinak είπε:billy τα ιδια ακριβως ετυχαν και σε μενα,ο "Λαβυρινθος" εχει καμμια σχεση με την ταινια;Οσο για το Star Trek: ημουν πολυ μικρη οταν ετυχε να το δω στην τηλεοραση και φοβομουν κιολας αυτα τα περιεργα αυτια που ειχαν οι ηρωες της σειρας
billy είπε:Yep, στην γνωστή ταινία αναφέρεται.![]()
Oσο για τα "περίεργα αυτιά", η αλήθεια είναι πως έχουν την κακή συνήθεια να ξεφυτρώνουν στα πιό απίθανα μέρη(οπότε απλά τα πετάμε, όπως κάνει