το αγαπημενο μου αλιεν, μπραβο καμπιουλαKambia είπε:E.T go hoooome
Προβολή συνημμένου 107184
Κι εμένα.perlastar είπε:Eγώ είμαι αυτό το πράγμα. Όντως τρελό τεστ!
Προβολή συνημμένου 107155
για krull, ε, τυχερακιαgalatsiwtis είπε:Φεύγω για KRULL αδέρφια........., α και στο STAR TREK με πήρανε για Scotty.........
Θα προσπαθήσω να σώσω τον κύκλωπα.......είναι ο αγαπημένος μου και πολύ στενοχωριέμαι που πεθαίνει. Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!αριαδνη είπε:για krull, ε, τυχερακια
γνωριζε το μελλον του, την μερα που θα εφευγε, οποτε δεν θα κανες πολλά δυστυχωςgalatsiwtis είπε:Θα προσπαθήσω να σώσω τον κύκλωπα.......είναι ο αγαπημένος μου και πολύ στενοχωριέμαι που πεθαίνει. Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!
Και όμως αλλού ήταν να ''φύγει'' αλλά ακολούθησε τους συντρόφους του τελευταία στιγμή........θα βρώ έναν τρόπο.....τουλάχιστον θα προσπαθήσω.αριαδνη είπε:γνωριζε το μελλον του, την μερα που θα εφευγε, οποτε δεν θα κανες πολλά δυστυχως
ξερεις ποσο θα ηθελα να είμαι σε αυτην την παρεαgalatsiwtis είπε:Και όμως αλλού ήταν να ''φύγει'' αλλά ακολούθησε τους συντρόφους του τελευταία στιγμή........θα βρώ έναν τρόπο.....τουλάχιστον θα προσπαθήσω.Έλα να βοηθήσεις, φώναξε και άλλους από εδώ μέσα........αν μη τι άλλο μπορούμε ακόμα να ονειρευόμαστε, αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς!!
αριαδνη είπε:ξερεις ποσο θα ηθελα να είμαι σε αυτην την παρεα
πολύ καλα. Εχασα τέσσερις ερωτησειςRIO είπε:93% ...έχασα την προτελευταία ερώτηση...