tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 59.180
Σωστές οι απαντήσεις σου Χρήστο , για την 2 μόνο δεν πήρα απάντηση... :xm:xristosk είπε:πιστευω τωρα να απαντηθηκαν ολες
Σωστές οι απαντήσεις σου Χρήστο , για την 2 μόνο δεν πήρα απάντηση... :xm:xristosk είπε:πιστευω τωρα να απαντηθηκαν ολες
Σωστός! Τίποτα δε σου ξεφεύγει!!! Τι μνήμη είναι αυτή ρε παιδί μου;;; Ή παρατηρητικότητα να πω...xristosk είπε:η παριζιανα
bambinella 100 είπε:Πιστευω πως δεν ειναι ουτε η Ζηλια, ουτε η Λαδικου.Δαλιανιδεια μου φαινεται η ταινια.....
Με συγχωρεις, katerinak. Προφανως εγω παρεννοησα τα γραφομενα σου.katerinak είπε:το ξερω ΒΒ οτι δεν ειναι καμμια απ τις δυο,απλα εγραψα οτι αυτες τις δυο μου θυμιζει η ηθοποιος της φωτογραφιας :flower: για το ποια ταινια προκειται θα το μαθουμε σημερα ή αυριο,ολο και καποιος θα δωσει απαντηση
κανενα προβλημα ΒΒbambinella 100 είπε:Με συγχωρεις, katerinak. Προφανως εγω παρεννοησα τα γραφομενα σου.
Δεν είναι ο Ζώρας Τσάπελης. Είναι μεγαλύτερο όνομα , πρωταγωνιστικό!katerinak είπε:8.μηπως ειναι ο Ζωρας Τσαπελης;δε φαινεται αν φοραει γυαλια..
Είναι ο Μπάρκουλης. Από ποια ταινία;katerinak είπε:ο Μπαρκουλης μηπως;