Σωστός panp με το 2.panp είπε:2. "Αμαρτία της ομορφιάς".το 6 δεν το ξέρω, αλλά ο αριστερός "στρατηγός" ήταν αυτός που έπαιζε στην αναζητούμενη διαφήμιση "Λες, λες...Πάρε ένα Black&Decker !"
Σωστές Κατερίνα εκτός από την 4. Ψάχνουμε ακόμη τις 3 , 4 , 7 , 8 , 9katerinak είπε:1.οι αμαρτωλοι4.Μανταλενα ή διακοπες στην Αιγινα
5.αιχμαλωτοι του μισους
6.ειμαι αθωος
10.αγαπη και αιμα
Πολύ σωστά! Οι 3 και 4 μας έμειναν.spyrosd είπε:7. H ωραία των Αθηνών8. Η άγνωστος
9.Η Αγνή του λιμανιού
Σωστό και το 3 Κατερινάκι μπράβο. Το 4 λάθος , δεν είναι καν της Φίνος Φιλμ. :flower:katerinak είπε:3.το αμαξακι;4.ερωτας στους αμμολοφους;
το ξερω αλλά αυτο μου ηρθε στο μυαλο.. μηπως δεν ειναι η Αλικη αυτη με το ψαθινο καπελο;tonytony είπε:Το 4 λάθος , δεν είναι καν της Φίνος Φιλμ. :flower:
Λες να μην είναι;;;katerinak είπε:το ξερω αλλά αυτο μου ηρθε στο μυαλο.. μηπως δεν ειναι η Αλικη αυτη με το ψαθινο καπελο;
Όλα σωστά εκτός του 5. Οπότε μας έμειναν ακόμη οι 1 , 2 , 3 και 5.bambinella 100 είπε:4. Αστερω5. Οι βασεις και η Βασουλα
6. Ενα αστειο κοριτσι
7. Η αρχοντισσα και ο αλητης
8. Το ανθρωπακι
9. Αμοκ
10. Αστερισμος της παρθενου
Σωστό το 2 , λάθος το 3. Μας έμειναν ακόμη τα 1 , 3 και 5.RIO είπε:2. Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο3. Ένας ιππότης για την βασούλα
Όχι Κατερινάκι ούτε αυτό είναι...katerinak είπε:5.ενας ξενοιαστος παλαβιαρης;
το φανταστηκα..tonytony είπε:Όχι Κατερινάκι ούτε αυτό είναι...![]()
Τι βοήθεια... :xm: Όπως καταλαβαίνεις είναι δεκαετία '70 από ότι βλέπεις από το ύφος...katerinak είπε:το φανταστηκα..καμμια βοηθεια δεν εχει;
μηπως ειναι "ενας νομοταγης πολιτης";