retrofan
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 411
Αντρικό στήθος;:what: Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση γιατρέ μου που δεν τ' αναγνώρισα καν;tonytony είπε:Για ποιο σημάδι μιλάς;;;; Αντρικό στήθος είναι και γυναικείο χέρι!!!
Αντρικό στήθος;:what: Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση γιατρέ μου που δεν τ' αναγνώρισα καν;tonytony είπε:Για ποιο σημάδι μιλάς;;;; Αντρικό στήθος είναι και γυναικείο χέρι!!!
Μ' έκανες και γέλασα να' σαι καλά!!!retrofan είπε:Αντρικό στήθος;:what: Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση γιατρέ μου που δεν τ' αναγνώρισα καν;
Την έχεις δει την ταινία και εσύ και όλα τα άλλα κοριτσάκια!!! Είμαι σίγουρος 100% γι' αυτό!!!bambinella 100 είπε:Α, οχι. Εμεις τα κοριτσακια του φορουμ, τη 10 δε θα τη βρουμε.Δε βλεπουμε τετοιες "κακιες" ταινιες. Τι μας περασες;
:animeek::animeek::animeek:katerinak είπε:10.η κυρα Φροσυνη κι ο Αλη Πασσας ;
Τελικά η φαντασία οργιάζει πολύ!!!bambinella 100 είπε:Τωρα με θιγεις! Αφου να σκεφτεις πως οταν πρωτοειδα τη φωτογραφια, νομισα οτι ενα γυναικειο χερι τραβαγε την κουρτινα στο παραθυρο και εξω ειχε πανσεληνο.
Αν ήταν τόσο προχώ η Φροσύνη με νύχι βαμμένο τρεις πόντους, καλά της κάνανε και την πνίξανεkaterinak είπε:10.η κυρα Φροσυνη κι ο Αλη Πασσας ;
με τρομαζεις μ αυτο που λεςtonytony είπε::animeek::animeek::animeek:
Μα καμία σχέση!!! Αν αποκαλυφθεί η ταινία θα πέσεις κάτω με το συνειρμό που έκανες!!!
Όχι!!! Τη Στεφανία την έβαλα δε ξαναβάζω τις ίδιες ταινίες...bambinella 100 είπε:Στεφανια τοτε.
δεν εννοουσα οτι το χερι ηταν της Φροσυνης αλλα της γυναικας του Μουχταρretrofan είπε:Αν ήταν τόσο προχώ η Φροσύνη με νύχι βαμμένο τρεις πόντους, καλά της κάνανε και την πνίξανε
Μπράβο Rapide το βρήκες!!! Να ηρεμήσω λίγο από τα γέλια και έρχονται και άλλες 10...Rapide είπε:Νομίζω πως είναι Οι αμαρτωλοί.
Κι αν κρίνω από το πόσοι είμαστε μαζεμένοι, όποιος επρόλαβε τον Κύριο είδεtonytony είπε:Μπράβο Rapide το βρήκες!!! Να ηρεμήσω λίγο από τα γέλια και έρχονται και άλλες 10...