Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τώρα που ξαναβλέπω την 6η, το κεφάλι μου μοιάζει με του Μακρή.

σιγουρα ειναι ο Μακρης στην 6

Βρε παιδιά, εμένα Διανέλλος μου κάνει ...

Το "Μιτσούκο" στην 4 δεν θυμίζει σε κανέναν τίποτα; Επωνυμία εταιρείας; Κάτι σε Κωνσταντάρα;

κατι μου θυμιζει αυτο το "μιτσουκο" ,το εχω σιγουρα ακουσει σε ελληνικη ταινια,το θεμα ειναι σε ποια;

Μιτσούκο ήταν παλιά τραγουδίστρια, μιλάμε πολύ παλιά. Αλλα δεν κολλάει στο οικόσημο. Μάλλον κάποια εταιρεία πρέπει να είναι, αλλά δεν μου λέει τίποτε.

οικοσημο θυμαμαι που ειχε στην ταινια "ενας ιπποτης για τη Βασουλα" σε καποιο χορευτικο που εκαναν ,αλλα δε νομιζω να εγραφε "μιτσουκο" , βεβαια τον "ιπποτη" της Βασουλας τον ελεγαν Μητσο

Το Μιτσουκο ειναι μαρκα πορτοκαλαδας...

Μήπως στο "τι 30, τι 40, τι 50" λέγανε έτσι την εταιρεία του Κωνσταντάρα;

Αυτή η βροχή στην 6 δεν θυμίζει κάτι σε κανέναν;

ψαχνουμε δηλαδη μια εγχρωμη ταινια που να εχει σχεση με εργοστασιο παρασκευης αεριουχων ποτων

ο Βουτσας εχει καποια σχεση;

Εγώ σπάω το κεφάλι μου για την 6. Με το που την είδα σκέφτηκα "Χαμένα Όνειρα" αλλά δεν είναι αυτό. Ξέρουμε στα σίγουρα τουλάχιστον ποιος ηθοποιός είναι;

Stratulator είπε:
Γκιωνακης νομιζω σε νησι, κληρονομια, εργοστασιο πορτοκαλαδας,αγαλματιδιο...Δεν θυμαμαι τον τιτλο! :darkglasses:
Το βρήκες! Αυτό είναι! Να πω τον τίτλο;

Μια ταινία που μπερδεύεται στο πλοίο μια τσάντα/βαλιτσούλα με λαθραία αρχαία και την παίρνει ο Γκιωνάκης αντί τη δικιά του? Δεν την τελείωσα ποτέ, τη βαρέθηκα.

Βρέχει στην "Κάλπικη Λίρα" στην ιστορία της Φανίτσας;

η 6.πρεπει να ειναι μελοδραματικη ταινια με το Μακρη ,μαλλον περιμενει καποιον γι αυτο κοιταει απ το παραθυρο

Είστε πολύ κοντά και στις δύο! Ειδικά στη "Μιτσούκο"!

4.Ο Αγαθιαρης και η Ατσιδα

yeah!...

Πίσω
Μπλουζα