Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κόβω τον λαιμό μου ότι ούτε την 4 ούτε την 7 έχω δει.

Για 4 "βλέπω" κανέναν Βέγγο που στα πολύ "δικά" του της δεκαετίας του 70΄ δεν μου άρεσε. Τα θρίλερ πάλι τα απέφευγα ανέκαθεν.

Tony κατέβασε λίγο τον πήχυ γιατί μάλλον σου δώσαμε παραπλανητική εικόνα για το γενικότερο επίπεδό μας :P

katerinak είπε:
στην 7 ειναι ο αστυνομος αυτος που βλεπουμε ή ο δολοφονος;
Ο ένοχος να το πω έτσι... Στην 4η να πω πως τα χέρια είναι του Ανδρέα Μπάρκουλη.

retrofan είπε:
Κόβω τον λαιμό μου ότι ούτε την 4 ούτε την 7 έχω δει.
Για 4 "βλέπω" κανέναν Βέγγο που στα πολύ "δικά" του της δεκαετίας του 70΄ δεν μου άρεσε. Τα θρίλερ πάλι τα απέφευγα ανέκαθεν.

Tony κατέβασε λίγο τον πήχυ γιατί μάλλον σου δώσαμε παραπλανητική εικόνα για το γενικότερο επίπεδό μας :P
Σκέψου ότι η bambinella είπε πως τα βρήκε με τη μία!

η 4. ακομα και με τη βοηθεια που μας εδωσες (χερια Μπαρκουλη και κωμωδια) ,δε μου λεει τιποτα

Ναι! Αλλά αυτή απέχει για δυο μέρες!

Σε προκαλώ βέβαια να μου βάλεις κουίζ με ταινίες της Καρέζη (εκτός από το Εκείνος κι Εκείνη) κι αν δεν βρω ακόμα και τις πιο κουλές εικόνες, θα γράψω 100 φορές "δεν θα είμαι υπερόπτης, δεν θα είμαι υπερόπτης, δεν θα ..." :darkglasses:

Τι να κάνω; Να τα πω;

Άντε! Να τα πάρει το ποτάμι!

Άλλη δεκάδα θα βάλεις ή προτιμάς να είμαστε όλοι μαζεμένοι; Ό,τι θέλεις εσύ! Πραγματικά!

Είναι οι "Αμφιβολίες" και το "Η βαλίτσα του παπά". Να βάλω άλλες 10 τελευταίες;

Εγώ πρόθυμη :)

Υπάρχει ταινία "η βαλίτσα του παπά"; :o

tonytony είπε:
Είναι οι "Αμφιβολίες" και το "Η βαλίτσα του παπά". Να βάλω άλλες 10 τελευταίες;
τη βαλιτσα του παπα δεν την ειδα ποτε,ο παπας να υποθεσω οτι ειναι ο Μπαρκουλης; νομιζω φοραει ρασα στη φωτο που μας εβαλες

Νομίζω αυτές είναι πιο εύκολες.

1.

30.jpg

2.

29.jpg

3.

28.jpg

4.

27.jpg

5.

26.jpg

6.

25.jpg

7.

24.jpg

8.

23.jpg

9.

22.jpg

10.

21.jpg

1.η κορη μου η σοσιαλιστρια,η σκηνη στη φυλακη με το ποντικι

2.η κυρα μας η μαμη,η Καλογεροπουλου δουλευει σε παγωτατζιδικο και περιμενει να δει τον Παπαμιχαηλ

3.η θεια απ το Σικαγο,η σκηνη που τα κοριτσια ντυνονται μετα το μπανιο

5.εξοδος κινδυνου,η Καρλατου προσπαθει να "ψαρεψει" αυτους που διαακινουν ναρκωτικα

6.2000ναυτες κι ενα κοριτσι,η Καλογεροπουλου προσπαθει να κρυφτει

7.Δημητρη μου Δημητρη μου,ο Πρεκας θελει να κολλησει στο μετωπο του Παπαμιχαηλ το χαρτονομισμα

8.17σφαιρες για εναν αγγελο,η Βιδαλη γραφει συνθημα στον τοιχο

10.Δαφνις και Χλοη; δεν την εχω δει την ταινια

1. "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" το ποντίκι στη φυλακή που τρομάζει τον "Σωτήρη"

2. "Η κυρά μας η μαμή". Η Καλογεροπούλου βλέπει τον Παπαμιχαήλ και το παγωτό χύνεται

3. "Η θεία από το Σικάγο". Τα κορίτσια αλλάζουν τα μπανιερά τους κι οι γονείς κρατάνε το σεντόνι

7. "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου". Ο περήφανος Παπαμιχαήλ βάζει πάγο στην "χαρτούρα" του Μούτσιου

8. "17 σφαίρες για έναν άγγελο". Η Βιδάλη (που σιγά μη μοιάζει με 17χρονη) γράφει συνθήματα στους τοίχους

9. "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα". Η Κοντού, μετά την εκκλησία, κάτω από το μπαλκόνι της "κουμπαρομπεμπέκας"

10. Δεν το έχω δει αλλά σίγουρα "Δάφνις και Χλόη"

katerinak είπε:
1.η κορη μου η σοσιαλιστρια,η σκηνη στη φυλακη με το ποντικι2.η κυρα μας η μαμη,η Καλογεροπουλου δουλευει σε παγωτατζιδικο και περιμενει να δει τον Παπαμιχαηλ

3.η θεια απ το Σικαγο,η σκηνη που τα κοριτσια ντυνονται μετα το μπανιο

5.εξοδος κινδυνου,η Καρλατου προσπαθει να "ψαρεψει" αυτους που διαακινουν ναρκωτικα

6.2000ναυτες κι ενα κοριτσι,η Καλογεροπουλου προσπαθει να κρυφτει

7.Δημητρη μου Δημητρη μου,ο Πρεκας θελει να κολλησει στο μετωπο του Παπαμιχαηλ το χαρτονομισμα

8.17σφαιρες για εναν αγγελο,η Βιδαλη γραφει συνθημα στον τοιχο

10.Δαφνις και Χλοη; δεν την εχω δει την ταινια
Σίφουνας!!! Μας έμεινε η 4η και η 9η! Όλες σωστές!

η απαντηση που εδωσα στην 4 ειναι λαθος;

4. Το πούλμαν στο "Επιχείρησις Απόλλων" δεν είναι αυτό;

Τις βρήκατε όλες! Τόσο γρήγορα! Μπράβο!

Ναι, μάλλον είναι πιο εύκολες, μέχρι κι εγώ κάνω κάποιες εικασίες. Όχι ότι είναι σωστές, αλλά τουλάχιστον μπορώ να σκεφτώ κάποιες.

Αυτή η αρχαιοπρεπής στο τέλος μπας και είναι κανένας Δάφνις και Χλόη? Αν και δεν μου μοιάζει για δεκαετία του 30 το μαλλάκι του νεαρού. Χώρια που παραδείχνει μπούτι η σχιστή μίνι φούστα του (αν και ήταν αθώα τολμηρή εκείνη η ταινία)

Καλά, ώσπου να γράψω αυτό τα είχαν βρει άλλοι όλα. Πάντως και το παγωτό είχα γνωρίσει. Όχι το χέρι της Καλογεροπούλου, το παγωτό. Άρα υπέθεσα και το χέρι.

Πίσω
Μπλουζα