Γίνεται "σφαγή" κάθε φορά!!!ntsmrtz είπε:είστε "απαράδεκτοι" αφήστε και κάποιον άλλον να απαντήσει...!
Δε λες που κάνουμε και δωρεάν εκμάθηση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησηςntsmrtz είπε:είστε "απαράδεκτοι" αφήστε και κάποιον άλλον να απαντήσει...!
Να σαι καλά retrofan...Έχω "κάβα" αρκετές ακόμα!retrofan είπε:Ευχαριστούμε βρε συ! Έκανες τόσο κόπο πασχαλιάτικα για να χωνέψουμε εμείς ευχάριστα το αρνί
tonytony είπε:Να σαι καλά retrofan...Έχω "κάβα" αρκετές ακόμα!
Κι άλλες θες βρε;;; Δεν κουραστήκατε;;;miki-mik7 είπε:Για σήμερα; :wait2:
Για πρώτη φορά πρόλαβα ν' απαντήσω πάνω από μία και ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!! :cheers:tonytony είπε:Κι άλλες θες βρε;;; Δεν κουραστήκατε;;;
O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου!tonytony είπε:Γίνεται "σφαγή" κάθε φορά!!!
Κι εγώ το ίδιο!!!miki-mik7 είπε:Για πρώτη φορά πρόλαβα ν' απαντήσω πάνω από μία και ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!! :cheers:
Την έχω καταλάβει Bambinella την τακτική σου και το ξέρω πως τις ξέρεις (σχεδόν ) όλες! Αφήνουνε τα δύσκολα σε σένα...bambinella 100 είπε:O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! Αφηνω να μεινουν καποιες αναπαντητες κι υστερα τις σκεφτομαι με την ησυχια μου.
Ολα κι ολα tonytony, αλλα δε χαλαω την ηρεμια μου για κανενα κουιζ. :sweet_kiss:
ο καλος καραβοκυρης στη φουρτουνα φαινεταιbambinella 100 είπε:O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! Αφηνω να μεινουν καποιες αναπαντητες κι υστερα τις σκεφτομαι με την ησυχια μου.
Ολα κι ολα tonytony, αλλα δε χαλαω την ηρεμια μου για κανενα κουιζ. :sweet_kiss:
και καλά κάνεις! τέτοια καρδούλα πρέπει να την προσέχουμε, μη πάθει τίποτα..! :dribble:bambinella 100 είπε:Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου!