Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
1. Η ζηλιάρα

5. Εγωισμός

7. Το δόλωμα

8. Δεσποινίς διευθυντής

9. Η βίλα των οργίων

10. Ο Ηλίας του 16ου

2. Εφιάλτης.

3. Επιχείρηση Απόλλων.

3.επιχειρησις Απολλων

4.ενας μεγαλος ερωτας;

5.ο Σπυρος Φωκας ειναι αυτος;

6. 2000ναυτες κι ενα κοριτσι,Σταυριδης

7.το δολωμα,Αλικη

10.ο Ηλιας του 16ου

3. "Επιχείρηση Απόλλων" "Ζάβαρα κατρανέμια"

4. "Ένας μεγάλος έρωτας" ο Κούρκουλος πάει ν' ανοίξει στην παρατημένη Ρουσσέα

7. "Το δόλωμα" η Βουγιουκλάκη στις αρχές της εκπαίδευσης

8. "Δεσποινίς Διευθυντής" η Γώγου κοροϊδεύει την Καρέζη

9. "Η βίλα των οργίων" ο Πάρλας φιλάει την ανύπαντρη μητέρα

10. "Ο Ηλίας του 16ου" ο Βέγγος "σαλτάρει" τη μάντρα

Απαντηθήκανε όλες!!! Μπράβο σας! Νυστάξατε και βιάζεστε για ύπνο γι αυτό ε;;; :P Ήταν και ευκολούτσικες... :)

είστε "απαράδεκτοι" :)

αφήστε και κάποιον άλλον να απαντήσει...! :D

Ευχαριστούμε βρε συ! Έκανες τόσο κόπο πασχαλιάτικα για να χωνέψουμε εμείς ευχάριστα το αρνί :)

ntsmrtz είπε:
είστε "απαράδεκτοι" :) αφήστε και κάποιον άλλον να απαντήσει...! :D
Δε λες που κάνουμε και δωρεάν εκμάθηση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης :P

"Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα!" (για να είμαστε και στο πνεύμα των ελληνικών ταινιών :darkglasses: )

retrofan είπε:
Ευχαριστούμε βρε συ! Έκανες τόσο κόπο πασχαλιάτικα για να χωνέψουμε εμείς ευχάριστα το αρνί :)
Να σαι καλά retrofan...Έχω "κάβα" αρκετές ακόμα! ;)

tonytony είπε:
Γίνεται "σφαγή" κάθε φορά!!!
O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! :)

Αφηνω να μεινουν καποιες αναπαντητες κι υστερα τις σκεφτομαι με την ησυχια μου.

Ολα κι ολα tonytony, αλλα δε χαλαω την ηρεμια μου για κανενα κουιζ. :sweet_kiss:

bambinella 100 είπε:
O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! :) Αφηνω να μεινουν καποιες αναπαντητες κι υστερα τις σκεφτομαι με την ησυχια μου.

Ολα κι ολα tonytony, αλλα δε χαλαω την ηρεμια μου για κανενα κουιζ. :sweet_kiss:
Την έχω καταλάβει Bambinella την τακτική σου και το ξέρω πως τις ξέρεις (σχεδόν ;) ) όλες! Αφήνουνε τα δύσκολα σε σένα... :D

Αν θέλετε κι άλλες 10 απλά πείτε το! Στις διαταγές σας εγώ!

bambinella 100 είπε:
O λογος για τον οποιον δεν απαντω αμεσως. Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! :) Αφηνω να μεινουν καποιες αναπαντητες κι υστερα τις σκεφτομαι με την ησυχια μου.

ο καλος καραβοκυρης στη φουρτουνα φαινεται :)

οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ : οταν τα βρισκουμε σκουρα, μας βγαζεις παντα απ τη δυσκολη θεση!!!

bambinella 100 είπε:
Τετοιους εντατικους ρυθμους δεν τους αντεχει η καρδουλα μου! :)
και καλά κάνεις! τέτοια καρδούλα πρέπει να την προσέχουμε, μη πάθει τίποτα..! :dribble:

Βεβαια, πολλες φορες την παταω γιατι το κουιζ απαντιεται αμεσως και μενω μπουκαλα! #)

Πίσω
Μπλουζα