Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η 9 είναι δεκαετία 50΄, άντε βαριά αρχές 60΄. Το μαγιό φαίνεται κάπως "συντηρητικό". Η Λάσκαρη στον "Ατσίδα" είχε σκηνή σε θάλασσα;

Ειναι περιεργο παντως που εκτος απο εμενα, η 7 θυμισε και στη Rapide την ιδια ταινια.

Ισως ειναι το Ο θανατος θα ξαναρθει.

Rapide είπε:
Γιατί είμαι μακριά;
Γιατί δεν είναι ούτε δικαστικό δράμα , ούτε το "Εν ονόματι του νόμου". Και για να βοηθήσω λίγο , η Κατερίνα το πλησίασε , το λες φιλμ νουάρ (νομίζω βοήθησα πολύ... :) )

bambinella 100 είπε:
Ειναι περιεργο παντως που εκτος απο εμενα, η 7 θυμισε και στη Rapide την ιδια ταινια.Ισως ειναι το Ο θανατος θα ξαναρθει.
Όχι δεν μου θύμισε αυτή την ταινία. Νόμιζα ότι η απάντηση σου είναι σωστή. Δεν είναι;

bambinella 100 είπε:
Ειναι περιεργο παντως που εκτος απο εμενα, η 7 θυμισε και στη Rapide την ιδια ταινια.Ισως ειναι το Ο θανατος θα ξαναρθει.
Ακριβώς αυτό είναι! Μπράβο βρε Bambinella! Μας έμεινε η κοπελιά στην 9η... :P

στην 9. δε βρηκαμε ακομα ποια ειναι αυτη με το μαγιο

Αφού μου βγάλατε τη Λάσκαρη από το παιχνίδι, δεν έχω ιδέα ...

Ταινία τέλη 50΄, όχι του Φίνου, με σκηνή στη θάλασσα και ηθοποιός ούτε νταρντάνα ούτε τσιλιβίθρα :xm:

Παίζει να είναι κάτι στυλ "Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του";

Τι να πω να βοηθήσω...Να πω πως είναι γυρισμένη το 1957 , σε ένα πολύ γνωστό νησί μας...κοντά στην Αθήνα!

Η Βουγιουκλάκη στο Διακοπές στην Αίγινα.

katerinak είπε:
διακοπες στην Αιγινα;
Μπράβο Κατερίνα (και Rapide)! Βοήθησα , έπρεπε να σας αφήσω λίγο ακόμα να το παλέψετε αλλά η ώρα είναι περασμένη... :sleep:

πιστεψε με ,αν δε βοηθουσες δε θα το βρισκαμε

βεβαια θα μου φαινοταν παραξενο αν η δεκαδα δεν ειχε Αλικη.. :)

Εγω παντως, αν δεν δινοταν ποτε καμια βοηθεια, δε θα το εβρισκα.

Καλημέρα σε όλους. Πάμε να παίξουμε!

1.

110.jpg

2.

109.jpg

3.

108.jpg

4.

107.jpg

5.

106.jpg

6.