Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
tonytony είπε:
Είναι η σκηνή που τους βλέπει η Αλίκη από το δρόμο και μετά απ' αυτό την παίρνει ο ύπνος σε ένα αυτοκίνητο... :)
ευχαριστω tonytony!! απλως δε θυμομουν να ειχαν ερθει σε τοσο κοντινη αποσταση,δηλαδη να μοιαζει σαν να ειναι ετοιμοι να φιληθουν

στην 9.φαινεται λιγο σαν τη Βλαχοπουλου αλλα σιγα να μην ειναι αυτη..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σας αφήνω να το σκεφτείτε για τις 3 και 9 και τα λέμε αργότερα ή το βραδάκι με καινούργιες δεκάδες! :)

Η 9 είναι η Καλογεροπούλου που τρώει χαστούκι από τον τάχα μου πατέρα της Σταρένιο στους "Γενναίους του Βορρά"

Καμιά πρόοδος;;; Να βοηθήσω;;;

και δε βοηθας; δε λεμε οχι αυτη τη φορα :)

retrofan είπε:
Η 9 είναι η Καλογεροπούλου που τρώει χαστούκι από τον τάχα μου πατέρα της Σταρένιο στους "Γενναίους του Βορρά"
Μπράβο retrofan! Και μας έμεινε μόνο η 3η. Μαχαίρι βλέπουμε...έγκλημα ψάχνουμε!... ;)

Πόση κάβα έχεις γι' απόψε; Χαλαλίζεις μία δεκάδα μόνο για μένα και την Κατερίνα; :)

retrofan είπε:
Πόση κάβα έχεις γι' απόψε; Χαλαλίζεις μία δεκάδα μόνο για μένα και την Κατερίνα; :)
μπορει να θελησουν κι αλλοι να συμμετασχουν αν δουν οτι δεν υπαρχει πολυ κινηση :)

katerinak είπε:
μπορει να θελησουν κι αλλοι να συμμετασχουν αν δουν οτι δεν υπαρχει πολυ κινηση :)
Αν δουν ότι είναι εύκολες, Κατερίνα! :D

Όχι, αν δουν ότι δεν έχει "κίνηση"!

Όταν τις μισές δεν τις ξέρω, τι να συμμετάσχω! Να δείξω το μπόι μου? (που σημειωτέον, δεν είναι και μεγάλο! :P )

1.

30.jpg

2.

29.jpg

3.

28.jpg

4.

27.jpg

5.

26.jpg

6.

25.jpg

7.

24.jpg

8.

23.jpg

9.

22.jpg

10.

21.jpg

10. Τζένη Τζένη! (υποδοχή του Μαντά!)

1. "Η θεία από το Σικάγο" τα σβησμένα τσιγάρα μέχρι να πετύχουμε τον Παπαμιχαήλ "άσχημα είναι τα καστόρια;":)

10. "Τζένη - Τζένη" υποδοχή Μαντά "εσείς ετοιμάσατε αυτό το ρεζιλίκι;" "α! δεν σ' άρεσε κιόλας. 60 δραχμές το κεφάλι":)

1.η θεια απ το Σικαγο,η Βασιλειαδου "ψαρευει" γαμπρο για την ανηψια,στην παραλια

4.ιστορια μιας ζωης;

7.κοινωνια ωρα μηδεν;

10.Τζενη Τζενη,προεκλογικη εκστρατεια

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην 4 είναι η Λάσκαρη αλλά δεν ξέρω σε ποιο απ' όλα. Στην 7 η Χρονοπούλου, νομίζω στο "Κοινωνία ώρα μηδέν" πριν μπει μέσα και την πέσει στον Κούρκουλο (ο οποίος παρεμπιπτόντως, στην σκηνή που ακολουθεί ... είναι ... γιαμμμμμ #) )

Πίσω
Μπλουζα